Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μήνυμα Πάιατ: Η Ελλάδα κορυφαίος σύμμαχος που προωθεί την ποικιλομορφία των πηγών ενέργειας και διαδρομών στην Ευρώπη

Η εναρκτήρια δήλωση του στη ακρόαση επιβεβαίωσης της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας Ο Υποψήφιος για Βοηθός Υπουργός Εξωτερικών ...





Η εναρκτήρια δήλωση του στη ακρόαση επιβεβαίωσης της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας

Ο Υποψήφιος για Βοηθός Υπουργός Εξωτερικών για το Γραφείο Ενεργειακών Πόρων, Geoffrey R. Pyatt, δήλωσε στην Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας ότι ο κόσμος χρειάζεται ασφαλείς, βιώσιμες και διαφανείς αλυσίδες εφοδιασμού κρίσιμων ορυκτών.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ήμουν στην ευχάριστη θέση, να συμμετάσχω με τον υφυπουργό Fernandez και τους συμμάχους για την έναρξη της Συνεργασίας για την Ασφάλεια των Ορυκτών στο Τορόντο χθες», ανέφερε.

Τόνισε ότι, στα περισσότερο από έξι χρόνια που ήταν στην Αθήνα, είναι περήφανος που συνεργάστηκε με την ελληνική κυβέρνηση στην κατεύθυνση, να βοηθήσει τη χώρα να γίνει κορυφαίος σύμμαχος που προωθεί την ποικιλομορφία των πηγών ενέργειας και διαδρομών στην Ευρώπη.

Είπε επίσης ότι η συμφωνία για τον ενεργειακό οδικό χάρτη, είναι απόδειξη ότι όταν το Κοσσυφοπέδιο και η Σερβία, ασχολούνται με δημιουργικότητα και ευελιξία, οι πολίτες και στις δύο χώρες επωφελούνται. Οι ΗΠΑ προτρέπουν και τις δύο χώρες, να συνεχίσουν να χτίζουν πάνω σε αυτή την επιτυχία μέσω της επείγουσας, ανοιχτής δέσμευσης στον διάλογο που διευκολύνει η ΕΕ.

Κάλεσε δε το Κογκρέσο, να αναστείλει τον ομοσπονδιακό φόρο φυσικού αερίου για 3 μήνες και καλεί τις πολιτείες να βρουν παρόμοιους τρόπους, για να προσφέρουν ελάφρυνση. «Αυτό θα δώσει στις οικογένειες περιθώριο ανάσας, καθώς συνεχίζει τη δουλειά του για να μειώσει τις τιμές για μεγάλο χρονικό διάστημα», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.