Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μεσολόγγι: Περαστικοί έτρεψαν σε φυγή επίδοξους ληστές που απειλούσαν το θύμα τους με μαχαίρι

Αντέδρασαν αμέσως μόλις βρέθηκαν μπροστά στο σκηνικό - Ο δράστης μαζί με τη συνεργό του το έβαλαν στα πόδια Λαχτάρησε για τα καλά ένας...





Αντέδρασαν αμέσως μόλις βρέθηκαν μπροστά στο σκηνικό - Ο δράστης μαζί με τη συνεργό του το έβαλαν στα πόδια

Λαχτάρησε για τα καλά ένας αλλοδαπός ο οποίος περπατούσε ανυποψίαστος στο Μεσολόγγι, τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν τον πλησίασε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι αγνώστων και ο άνδρας βγήκε από αυτό κρατώντας απειλητικά ένα αιχμηρό αντικείμενο.

Ο άγνωστος απείλησε να τραυματίσει τον τρομοκρατημένο αλλοδαπό αν δεν του έδινε ένα μικρό χρηματικό ποσό, ωστόσο το θύμα στάθηκε τυχερό καθώς εκείνη την στιγμή εμφανίστηκαν περαστικοί, οι οποίοι είδαν την σκηνή και έβαλαν τις φωνές! Αμέσως, ο επίδοξος ληστής μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε μαζί με την γυναίκα που τον συνόδευε.

Οι πολίτες ειδοποίησαν την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφαλείας οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του ζευγαριού, όμως χωρίς αποτέλεσμα. Ωστόσο, η προανάκριση απέφερε καρπούς, καθώς κάποιος από τους μάρτυρες συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος των δραστών, βάσει του οποίου ταυτοποιήθηκε ο άνδρας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.