Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξεκίνησε η τουρκική επίθεση... Οι Τ.Ε.Δ. ενισχύουν τις θέσεις τους βόρεια της Ράκα και επιτίθενται στην Χασάκα

«Η τουρκική κατοχή φέρνει στρατιωτικές ενισχύσεις στα βόρεια της Ράκα και συνεχίζει την επιθετικότητά της στην επαρχία της Αλ Χασάκα»...







«Η τουρκική κατοχή φέρνει στρατιωτικές ενισχύσεις στα βόρεια της Ράκα και συνεχίζει την επιθετικότητά της στην επαρχία της Αλ Χασάκα» (Sana)

Ιούνιος 2, 2022. Ελλάδα.

Οι τουρκικές δυνάμεις κατοχής συνέχισαν τις επιθέσεις πυροβολικού τους σε χωριά και πόλεις στην ύπαιθρο της Χασάκα και της Ράκα, παράλληλα με την εισαγωγή στρατιωτικών ενισχύσεων στην περιοχή Τελ Αμπιάντ, βόρεια της Ράκα, αναφέρει το συριακό πρακτορείο Sana.

Τοπικές πηγές στη Ράκα δήλωσαν ότι οι τουρκικές δυνάμεις κατοχής και οι τρομοκράτες μισθοφόροι της βομβάρδισαν, τις τελευταίες ώρες, περιοχές στην περιοχή Άιν Ίσα και στο χωριό Καζαλί, δυτικά της πόλης Τελ Αμπιάντ στα βόρεια της επαρχίας Ράκα.

Οι πηγές ανέφεραν ότι τις προηγούμενες ώρες, οι τουρκικές δυνάμεις κατοχής έφεραν στρατιωτική ενίσχυση στην περιοχή Τελ Αμπιάντ για να υποστηρίξουν τις τρομοκρατικές ομάδες τους, οι οποίες έχουν αναπτυχθεί στα βόρεια του κυβερνείου.

Οι πηγές ανέφεραν ότι οι ενισχύσεις περιελάμβαναν άρματα μάχης, βαρύ πυροβολικό, εκτοξευτές, οχήματα μεταφοράς προσωπικού και μια σειρά από drones.

Στη βορειοδυτική ύπαιθρο της Χασάκα, τοπικές πηγές είπαν στον δημοσιογράφο του SANA ότι «βομβαρδισμοί πυροβολικού πραγματοποιήθηκαν από τις τουρκικές δυνάμεις κατοχής και τους τρομοκράτες που υποστηρίζονται από αυτές, με στόχο τα χωριά Ουμ Χαρμάλα και Νταντά Αμπντέλ Σαμάλ, την πόλη Αμπού Ρασίν στα βορειοδυτικά της επαρχίας Χασάκα.»




Οι πηγές τόνισαν ότι η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα υλικές ζημιές σε αστική περιουσία, γεωργικά χωράφια και υποδομές.

--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.