Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ερντογάν: Όσο η Ελλάδα επιτρέπει τη δημιουργία 9 αμερικανικών βάσεων δεν θα κάνουμε το ίδιο λάθος

Μιλώντας στην 30η Συνάντηση Διαβούλευσης και Αξιολόγησης του κόμματός του που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Kızılcahamam της Άγκυρας, ο Τού...





Μιλώντας στην 30η Συνάντηση Διαβούλευσης και Αξιολόγησης του κόμματός του που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Kızılcahamam της Άγκυρας, ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν είπε: «Καταλύσαμε τον διάδρομο τρομοκρατίας που επιχειρείται να δημιουργηθεί στα νότια σύνορά μας με την Ασπίδα του Ευφράτη, το Κλαδί Ελιάς, την Πηγή Ειρήνης. Spring Shield και Claw-Lock».

Πέραν της Συρίας και των εσωπολιτικών αναταραχών στην χώρα του δεν παρέλειψε να ασχληθεί και με την Ελλάδα και με το ΝΑΤΟ:

Μίλησα και με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ χθες. Αυτό πρέπει να το ξέρει όλος ο κόσμος. 

Το ΝΑΤΟ δεν είναι ένας οργανισμός που θα παρέχει τρομοκρατική ασφάλεια. Ενώ τρομοκρατικές οργανώσεις τρέχουν στη Σουηδία και τη Φινλανδία, ενώ αυτές οι εκστρατείες γίνονται κατά της Τουρκίας, ενώ η Ελλάδα επιτρέπει τη δημιουργία 9 αμερικανικών βάσεων, κανείς δεν πρέπει να περιμένει από εμάς να κάνουμε το ίδιο λάθος.

Το ελληνικό ΥΠΕΞ

Αναφορικά με πρόσφατες κατηγορίες της Τουρκίας για δήθεν υπόθαλψη τρομοκρατικών οργανώσεων στην Ελλάδα, διπλωματικές πηγές διαμηνύουν ότι τις απορρίπτουμε εν τω συνόλω τους καθώς είναι αβάσιμες και αναληθείς. Η Ελλάδα εφαρμόζει πλήρως τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, καθιστούν εξίσου σαφές.






Νωρίτερα το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu είχε μεταδώσει ότι το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας κάλεσε τον πρεσβευτή της Ελλάδας στην Άγκυρα για να του εκφράσει διαμαρτυρία για τις ευκαιρίες που όπως υποστήριξε δίνει η Αθήνα σε τρομοκρατικές οργανώσεις να επιδίδονται σε διάφορες δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.