Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μόνοι τους τα λένε οι τούρκοι...!!! «Οι Αμερικάνοι θα μας επιτεθούν... Έχουν σχέδιο να καταλάβουν την Άγκυρα σε 96 ώρες»... Και πολλές είναι!

Το να τα λέει αυτά συνεργάτης και σύμμαχος του Ερντογάν έχει την σημασία του... Έχετε ακούσει για τις αυτοεκπληρούμενες προφητείες; Έ κάτι τ...



Το να τα λέει αυτά συνεργάτης και σύμμαχος του Ερντογάν έχει την σημασία του...

Έχετε ακούσει για τις αυτοεκπληρούμενες προφητείες; Έ κάτι τέτοιο θα συμβεί κι εδώ. όχι πως δεν υπάρχει πραγματικό υπόβαθρο για να ανησυχούν οι τούρκοι, αλλά είναι η δική τους στάση που δημιουργεί τις εξελίξεις εναντίον τους, τις οποίες και πυροδοτούν συνεχώς ανακυκλώνοντας σενάρια και αντιδυτικό μίσος...

Ο Ντογκού Περιτσένκ, ηγέτης ενός εθνικιστικού κόμματος και σύμμαχος πλέον του Ερντογάν, αποκάλυψε το μεγάλο φόβο των Τούρκων για επέμβαση του ΝΑΤΟ στην Τουρκία λόγω των σχέσεων με Ρωσία και Κίνα.

«Η Τουρκία αντιμετωπίζει ένοπλες απειλές στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Πρώτον, υπάρχουν αμερικανικές βάσεις σε όλο το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, βόρεια της Κρήτης και νότια της Κύπρου.

Δεύτερον, στην Ανατολική Μεσόγειο, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, η Ελλάδα και η Κύπρος επαναλαμβάνουν κάθε χρόνο τις ασκήσεις Noble Dina και Nemesis κατά της Τουρκίας.

Έχουν στρέψει τα όπλα τους προς την Τουρκία και στα σενάρια τους ξεκαθαρίζουν ότι τη χώρα που απειλούν είναι η Τουρκία.

Είχαν κάνει μια προκλητική άσκηση με σενάριο που ανέφερε ότι σε μια ελληνο-τουρκική διαμάχη που θα ξεκινούσε από την Κύπρο, θα καταλαμβάνονταν η Άγκυρα σε 96 ώρες.

Οι ΗΠΑ με την αυτήν άσκηση που έγινε το 2002, προέβλεψαν ουσιαστικά πόλεμο κατά της Τουρκίας και για αυτό τώρα στήνουν τις βάσεις τους απέναντι μας.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έφεραν χιλιάδες άρματα μάχης και πολεμικά αεροσκάφη και τα τοποθέτησαν στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες υλοποιούν το σχέδια τους και αυτό είναι προφανές.

Υπάρχει επίσης μια δική μας ασυνέπεια, αφού έχουμε μια βάση των ΗΠΑ στο Ιντσιρλίκ, και μια βάση στο Kürecik στη Μαλάτια. Ας καθαρίσουμε πρώτα τις αμερικανικές βάσεις από τη χώρα μας και μετά παίρνουμε θέση ενάντια στο βάσεις στην Ελλάδα.

Ας δώσουμε στους Αμερικάνους 15 μέρες, 1 μήνα και μετά οι τουρκικές δυνάμεις να τις θέσουν υπό έλεγχο. Εφόσον είμαστε κατά της δημιουργίας βάσεων από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα, τι θέλουν στην Τουρκία οι αμερικανικές βάσεις;

Πώς γίνεται δεχόμαστε τις αμερικανικές βάσεις στην πατρίδα μας;

Αυτές οι βάσεις δεν αποτελούν απειλή μόνο για την Τουρκία, αλλά απειλή για το Ιράν, απειλή και για τη Ρωσία. Πώς μπορεί η Τουρκία να φιλοξενεί τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό;

Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ αποτελούν απειλή για την Τουρκία. Αυτές οι βάσεις πρέπει να τεθούν αμέσως υπό τον έλεγχο των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων”
, δήλωσε ο ίδιος μεταξύ άλλων.

Το θετικό είναι πως η τουρκία υπό τις παρούσες συνθήκες δεν χωράει στον δυτικό συνασπισμό και το ακόμη πιο θετικό πως αυτές οι συνθήκες δεν φαίνεται να αλλάζουν στο μέλλον. Ακόμη και στην μετά Ερντογάν εποχή, οι τούρκοι έχουν ήδη εκπαιδευτεί από την ηγεσία τους και την κεμαλική και την ισλαμική να σκέφτονται και επιλέγουν αντιδυτικά και με αυτόν τον τρόπο θα ανακυκλώνεται επ' άπειρον ο λόγος που θα βάζει τους τούρκους απέναντι από ΗΠΑ και Ευρώπη. 

Αυτό επίσης που δεν έχει φανεί σε όλη του την διάσταση, είναι η κατανόηση από τον δυτικό κόσμο και ειδικά από τους Αμερικάνους, πως το πουλάκι έχει πετάξει για αλλού, αλλά είναι ζήτημα χρόνου να συμβεί και αυτό και τότε κανένα από τα σενάρια που σήμερα οι τούρκοι φοβούνται και ομολογούν δεν θα φαντάζει απίθανο...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.