Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εμείς είμαστε! Προμήθεια συστήματος ηλεκτρονικού πολέμου αξίας 70 εκατομμυρίων δολαρίων από το Ισραήλ σε χώρα που δεν κατονομάζεται

Στο πλαίσιο της σύμβασης, η Elbit Systems θα παρέχει ηλεκτρονική υποστήριξη, επίγεια συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου (EW) εξοπλισμένα με ηλε...




Στο πλαίσιο της σύμβασης, η Elbit Systems θα παρέχει ηλεκτρονική υποστήριξη, επίγεια συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου (EW) εξοπλισμένα με ηλεκτρονικούς μετρητές και μονάδες πληροφοριών σήματος (SIGINT)

Προμήθεια συστήματος ηλεκτρονικού πολέμου αξίας 70 εκατομμυρίων δολαρίων από την Elbit Systems με έδρα το Ισραήλ.

Η εταιρεία Elbit Systems με έδρα το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι θα προμηθεύσει σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου αξίας 70 εκατομμυρίων δολαρίων σε χώρα που δεν κατονομάζεται. Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρθηκε ότι οι παραδόσεις θα ολοκληρωθούν σε διάστημα δυόμισι ετών. Στο πλαίσιο της σύμβασης, η Elbit Systems θα παρέχει ηλεκτρονική υποστήριξη, επίγεια συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου (EW) εξοπλισμένα με ηλεκτρονικούς μετρητές και μονάδες πληροφοριών σήματος (SIGINT). Τα προς προμήθεια συστήματα θα δημιουργούν μια ολοκληρωμένη εικόνα από αέρος και εδάφους και θα ανταποκρίνονται σε απειλές τόσο από αέρος όσο και από εδάφους παρέχοντας σχήματα ηλεκτρονικού πολέμου.

Ο Oren Sabag, Γενικός Διευθυντής του Τμήματος EW της Elbit Systems, έκανε δήλωση για το θέμα και χρησιμοποίησε τις ακόλουθες δηλώσεις:

"Καθώς οι στρατοί σε όλο τον κόσμο συνειδητοποιούν ολοένα και περισσότερο την κρίσιμη σημασία της κυριαρχίας στο ηλεκτρομαγνητικό φάσμα, παρατηρούμε μια αυξανόμενη ζήτηση για τις λύσεις μας για το EH και το SIGINT".



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.