Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη-Ασέλγεια σε ανήλικους: «Καταπέλτης» ο πατέρας 4 παιδιών για τον προπονητή πολεμικών τεχνών

Πεπεισμένος ότι υπάρχουν κι άλλοι αθλητές, που βίωσαν κακοποιητική συμπεριφορά από τον προπονητή πολεμικών τεχνών, δηλώνει ο πατέρας τεσσάρ...









Πεπεισμένος ότι υπάρχουν κι άλλοι αθλητές, που βίωσαν κακοποιητική συμπεριφορά από τον προπονητή πολεμικών τεχνών, δηλώνει ο πατέρας τεσσάρων παιδιών, τα οποία ήδη έχουν καταθέσει σε βάρος του 46χρονου, στην Κρήτη.

Ο κατηγορούμενος δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα, που αποφάσισαν την προφυλάκισή του καθώς κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια. Ο 46χρονος πρόκειται να μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης.

Ο ίδιος επιχείρησε να αντικρούσει τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για ενορχηστρωμένο σχέδιο σε βάρος του από ανταγωνιστή του στον χώρο του αθλητισμού.

Πάντως, ο πατέρας των τεσσάρων από τους οκτώ αθλητές που έχουν ήδη καταθέσει σε βάρος του 46χρονου, υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο και καλεί όσους γνωρίζουν να καταθέσουν.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε πως “δεν υπάρχουν αυτά, ότι είναι μεθοδευμένα ή από κάποιον ανταγωνιστή. Δεν θέλω να μπω, όμως, σε λεπτομέρειες διότι είναι κι αυτό μέσα στη δικογραφία. Να αφήσουν τον εκνευρισμό, τον θυμό και να δουν με ψύχραιμα πράγματα οι παλαιότεροι που ήταν στο γυμναστήριό του. Ό,τι ξέρουν, να κατέβουν να το καταγγείλουν. Διότι υπάρχουν χειρότερα πράγματα απ’ αυτά που έκαναν στα επτά παιδιά“.

Ο πατέρας των τεσσάρων παιδιών αποκάλυψε πως καθυστέρησε για λίγο την καταγγελία στις Αρχές, καθώς αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. “Εμένα και στο σπίτι μου σαν βόμβα έπεσε. Πού να τα ξέρουμε εμείς αυτά τα πράγματα. Εάν τα ξέραμε, δεν θα ξαναπηγαίναμε… Θα ήταν πιο νωρίς οι εξελίξεις αυτές”, πρόσθεσε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος επιθυμεί να καλέσει ως μάρτυρες υπεράσπισής του νυν αθλητές, που είναι γνωστοί στην τοπική κοινωνία και μέχρι στιγμής τοποθετούνται υπέρ του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.