Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρήνος στο Στρατό Ξηράς... 46χρονος ΕΠΟΠ πέθανε ανήμερα των γενεθλίων του

Θρήνος στο Στρατό Ξηράς: 46χρονος ΕΠΟΠ επιλοχίας πέθανε ανήμερα των γενεθλίων του – Βρέθηκε στο σπίτι του από συγγενικό του πρόσωπο Απαρηγό...









Θρήνος στο Στρατό Ξηράς: 46χρονος ΕΠΟΠ επιλοχίας πέθανε ανήμερα των γενεθλίων του – Βρέθηκε στο σπίτι του από συγγενικό του πρόσωπο

Απαρηγόρητοι είναι από σήμερα οι συνάδελφοί του στο 2ο ΤΥΛ στον Αυλώνα, που γνώριζαν τον 46χρονο επιλοχία Γ.Δ. Η είδηση του θανάτου του έσκασε σα βόμβα στη Μονάδα και σκόρπισε θλίψη στους φίλους και τους συναδέλφους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 46χρονος ΕΠΟΠ που υπηρετούσε ως συνοδός σκύλου, βρέθηκε νεκρός στην οικία του στην περιοχή της Πετρούπολης Αττικής από συγγενικό του πρόσωπο.

Τραγική ειρωνία είναι ότι σήμερα είχε τα γενέθλιά του. Οι αρμόδιες Αρχές διεξάγουν έρευνα για τα αίτια του θανάτου του. Οι πρώτες πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για παθολογικά αίτια.




Οι φίλοι του λένε τα καλύτερα λόγια για τον θανόντα και δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι χάθηκε «το καλύτερο παιδί», όπως χαρακτηριστικά είπαν στο Armyvoice.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.