Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δολοφονία στο Μυλοπόταμο: Προφυλακιστέος ο 44χρονος – Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 44χρονος για τη δολοφονία στο Μυλοπόταμο και την ερχόμενη Παρασκευή (17.06.2022) στις 12 το μεσημέρι θα απολογηθεί...





Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 44χρονος για τη δολοφονία στο Μυλοπόταμο και την ερχόμενη Παρασκευή (17.06.2022) στις 12 το μεσημέρι θα απολογηθεί, μετά την προθεσμία που έλαβε.

Οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων. Σύμφωνα με το creta24, κατά τη διάρκεια της σύντομης απολογίας του ο 44χρονος παραδέχθηκε την πράξη του και φέρεται να είπε ότι θόλωσε το μυαλό του.

Ο δράστης παραδόθηκε το πρωί της Δευτέρας στην αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου. Προανακριτικά φέρεται να ισχυρίστηκε σύμφωνα με το cretalive ότι έγιναν τρία σοβαρά φραστικά επεισόδια σε χρονικό διάστημα μιάμισης ώρα,ς στα οποία υποστήριξε ότι το θύμα εξύβρισε πολύ άσχημα και χυδαία διάφορα μέλη της οικογένειας του, ζωντανούς και νεκρούς, ενώ ισχυρίστηκε επίσης πως σε ένα από αυτά τα φραστικά επεισόδια, πριν το μοιραίο γεγονός ήταν μπροστά και η ηλικιωμένη μητέρα του η οποία και κατέθεσε στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Η ένταση που κατέληξε στο φονικό εκτυλίχθηκε σε δύο φάσεις. Νεότερες πληροφορίες από αστυνομικούς κύκλους ανέφεραν ότι στην πρώτη συνάντηση των δύο αντρών και με φόντο το μνημόσυνο για τους τρεις μήνες από τον θάνατο του πατέρα του 44χρονου δράστη, ο 22χρονος Κώστας φέρεται να του είπε βαριές κουβέντες για νεκρούς και ζωντανούς ενώ μπροστά στο επεισόδιο ήταν συγγενείς του θύματος και γείτονες. Κάποιοι, επίσης, υποστηρίζουν ότι είχε πιει κάτι παραπάνω, κάτι που μένει να αποδειχθεί από τα ευρήματα και καταθέσεις.

Οι δύο άνδρες λογομάχησαν, όμως τελικά χωρίστηκαν και πήρε ο καθένας το δρόμο του. Στη δεύτερη φάση ο 22χρονος περπατούσε στο δρόμο, κοντά στο σπίτι της αδερφής του. Μπροστά ήταν η αδερφή του, ο αδερφός του και ο πατέρας του. Ο 44χρονος πέρασε από το σημείο με το αυτοκίνητο του, όπως ισχυρίζεται, για να πάει στα ζώα του. Φέρεται να διαπληκτίστηκαν ξανά με τον νεαρό Κώστα να φέρεται ξανά να απηύθυνε βαριές ύβρεις προς τον 44χρονο, αναφερόμενος σε ζωντανούς και νεκρούς.

Τότε ήταν που ο δράστης έβγαλε το πιστόλι και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές κυρίως στο πλάι, μπροστά στα μάτια των δικών του.

Την Τρίτη το τελευταίο “αντίο” στον 22χρονο

Συγγενείς και φίλοι, ετοιμάζονται να πουν την Τρίτη, στις 5 μ.μ. στον Ιερό Ναό Παναγίας Πεντηκοστής, το τελευταίο «αντίο» στον 22χρονο Κώστα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.