Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άγιος Παντελεήμονας: 44χρονος αλλοδαπός... Διακινούσε κάνναβη κοντά σε σχολείο – Έκρυβε πάνω από ενάμιση κιλό στο σπίτι του

  Συνελήφθη 44χρονος αλλοδαπός από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, κατηγορ...

 





Συνελήφθη 44χρονος αλλοδαπός από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με άτομο που διακινεί ακατέργαστη κάνναβη κοντά σε σχολείο στον Άγιο Παντελεήμονα, εντοπίστηκε ο 44χρονος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, κινούταν γύρω από το σχολικό συγκρότημα έχοντας πάνω του μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 2,7 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 125 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 1.686 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 4 φυσίγγια.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.