Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ατύχημα στην Εθνική Φρουρά: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο 27χρονος καταδρομέας... «Από τους πιο έμπειρους ΣΥΟΠ»

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο καταδρομέας ΣΥΟΠ, ηλικίας 27 ετών, έπειτα από τραυματισμό του...




Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο καταδρομέας ΣΥΟΠ, ηλικίας 27 ετών, έπειτα από τραυματισμό του σε προγραμματισμένη άσκηση με πτήση ελικοπτέρου και την πτώση του στη θάλασσα.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Χρήστος Πιερής, ανέφερε πως από πρωινή ενημέρωση που έτυχε από τον ιατρό που τον παρακολουθεί η κατάσταση του 27χρονου καταδρομέα ΣΥΟΠ εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά κρίσιμη. 

Ο κ. Πιερής είπε πως ο καταδρομέας ΣΥΟΠ φέρει κατάγματα στην σπονδυλική στήλη και οίδημα στο κεφάλι και την Δευτέρα μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο ο κ. Πιερής είπε ότι «δεν ξέρουμε τι πήγε λάθος, αλλά τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα».

Εξήγησε ότι η άσκηση προέβλεπε πτώση από μικρό ύψος στο νερό. Τον καταδρομέα της ΣΥΟΠ περισυνέλεξε σκάφος, βάσει του σεναρίου, και διαπιστώθηκε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τον κ. Πιερή, τα τραύματα δείχνουν ότι η πρόσκρουση στο νερό δεν έγινε με τον σωστό τρόπο, κτύπησε με την πλάτη και ίσως με το κεφάλι. Σημειώνεται ότι ο καταδρομέας ΣΥΟΠ φέρει κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και οίδημα στο κεφάλι.

Πρόσθεσε ότι ο 27χρονος θεωρείται ένας από τους πιο έμπειρους ΣΥΟΠ, της πρώτης σειράς και είχε λάβει μέρος αρκετές φορές σε τέτοιες ασκήσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.