Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Δεν ήταν για τα κτηματικά, κι ο αδερφός του δράστη είχε σηκώσει όπλο σε μένα» ξεσπά η σύζυγος του 22χρονου στον Μυλοπόταμο

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία ενός 22χρονου άνδρα από έναν 44χρονο στον Μυλοπό...



Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία ενός 22χρονου άνδρα από έναν 44χρονο στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου. Λίγες ώρες αφότου ο δράστης της αστυνομίας παραδόθηκε στις αρχές τόσο η σύζυγος του άτυχου 22χρονου όσο και ο πεθερός του δίνουν περεταίρω λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ σε ολόκληρο το πανελλήνιο και έχει βυθίσει στο πένθος ένα ολόκληρο χωριό.

«Με σημάδευε ο αδερφός του με όπλο», λέει η σύζυγος του θύματος

Η σύζυγος του θύματος μην έχοντας ακομά συνειδητοποιήσει πως από τη μία στιγμή στην άλλη έχασε τον άνθρωπό της μίλησε στο Mega και υποστήριξε πως τα κίνητρα του εγκλήματος δεν ήταν οι κτηματικές διαφορές. Μάλιστα όπως επισημαίνει ο αδελός του δράστη είχε σηκώσει όπλο και την είχε απειλήσει με αυτό.

«Δεν ήταν για κτηματικά, όχι, όχι. Τον ζήλευαν επειδή ήταν δυνατός. Κι ο αδελφός του (σ.σ. του δράστη) είχε σηκώσει όπλο και σημάδευε εμένα μια φορά και ήμασταν στα δικαστήρια. Κι ήμουν έγκυος τότε. Γιατί είναι “άρρωστοι”. Είναι από τα Χριστούγεννα. Όλες αυτές οι φασαρίες και τις δημιούργησαν αυτοί. Πηγαίναμε στα δικαστήρια. Δίπλα ήταν τα σπίτια…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πεθερός 22χρονου: «Λίγο πριν το Πάσχα τον είχε ξαναπυροβολήσει»

Την ίδια ώρα ο πεθερός του 22χρονου μιλώντας και αυτός στο Mega ξέσπασε για το φονικό και επεσήμανε πως ο δικηγόρος του 44χρονου υποστηρίζει φονιάδες. «Δεν μπορώ να τον πω κύριο, γιατί εμείς έχουμε το παιδί μας στο νεκροθάλαμο και αυτός βγαίνει και γελάει, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το πως έφτασαν από τους τσακωμούς μέχρι το φονικό ο πεθερός του θύματος υπογράμμισε πως «έφτασαν εκεί από ένα χωράφι που ήταν 100 μέτρα. Ο συγκεκριμένος φονιάς έχει δικαστήριο στις 20 του μήνα γιατί είχε απειλήσει την κόρη μου με όπλο».

«Το μωρό μας, που μεγαλώνει, ποιον θα πει “μπαμπά”; Είναι 30 ημερών και ψάχνει τον πατέρα του» συμπλήρωσε για την απώλεια του γαμπρού του.

«Λίγο πριν το Πάσχα τον είχε ξαναπυροβολήσει. Το ξέρει ο δικηγόρος του αυτό; Χθες είχαν βρεθεί στην πλατεία του χωριού και λογόφεραν και έφυγαν. Μετά αυτός γιατί έπρεπε να περάσει μπροστά από το σπίτι των παιδιών;» πρόσθεσε ο πεθερός του θύματος. «Τους έπιασε η ζήλια, τους έπιασε η ζήλια για τον γαμπρό μου» κατέληξε ο κ. Βαγγέλης για τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.