Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φορολογικές δηλώσεις 2022: Έρχεται παράταση – 891 ευρώ ο μέσος επιπλέον φόρος

Δέκα ημέρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων και δεν έχει υποβληθεί ούτε το 50% αυτών, κάτι που οδη...





Δέκα ημέρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων και δεν έχει υποβληθεί ούτε το 50% αυτών, κάτι που οδηγεί το υπουργείο Οικονομικών να σχεδιάζει να δώσει παράταση.



Να σημειωθεί ότι φέτος η διάρκεια υποβολής των φορολογικών δηλώσεων είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά, αλλά κάτι η εθνική συνήθεια να γίνονται όλα την τελευταία στιγμή, κάτι η αργοπορία των αρχών να ξεκαθαρίσουν τι θα συμβεί με τα ποσά επιστρεπτέας προκαταβολής, έχει φέρει ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν χαροποιεί τους αρμόδιους στο υπουργείο Οικονομικών. Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται η παράταση.

Μέχρι αργά χθες (19.06.2022) το βράδυ είχαν υποβληθεί 3.113.574 φορολογικές δηλώσεις, από συνολικά 6,4 εκατ. που εκτιμάται ότι πρέπει να υποβληθούν συνολικά, ποσοστό 48,6%, κάτι που μεταφράζεται ότι απομένει να υποβληθεί το 51,4% του συνόλου.

Να σημειωθεί πάντως ότι σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται να αλλάξει η ημερομηνία πληρωμής της πρώτης δόσης, η οποία και είναι προγραμματισμένη για τις 29 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.