Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μουντιάλ 2022: Απαγορεύεται το σεξ εκτός γάμου κατά τη διάρκεια του τουρνουά – 7 χρόνια φυλάκιση για one night stand!

    Η βρετανική εφημερίδα «Daily Star» προειδοποιεί ότι η σεξουαλική επαφή εκτός γάμου στο Κατάρ κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2...

   



Η βρετανική εφημερίδα «Daily Star» προειδοποιεί ότι η σεξουαλική επαφή εκτός γάμου στο Κατάρ κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 (21 Νοεμβρίου-18 Δεκεμβρίου) θα μπορούσε να οδηγήσει σε ποινή φυλάκισης επτά ετών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Ανώτατη Επιτροπή του Κατάρ ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι «το Κατάρ είναι μια συντηρητική χώρα και οι δημόσιες εκδηλώσεις στοργής αποδοκιμάζονται, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού».

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Μουντιάλ 2022, Νασέρ Αλ Κατέρ, δήλωσε ότι όλοι οι συμμετέχοντες στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι ασφαλείς, ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την κουλτούρα τους.

Πάντως, η αγγλική εφημερίδα αναφέρει πως υπάρχει αυξανόμενη ανησυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο ότι οι Βρετανοί οπαδοί «θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν αυστηρές κυρώσεις για αποδεκτά, καθημερινά πράγματα».

«Το σεξ είναι πολύ εκτός μενού, εκτός αν έρθετε ως σύζυγοι. Σίγουρα δεν θα υπάρχουν one night stands στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν θα υπάρχουν πάρτι. Όλοι πρέπει να έχουν ψυχραιμία, εκτός εάν θέλουν περιπέτειες» εξήγησε αστυνομική πηγή στην «Daily Star».

Η ίδια αστυνομική πηγή διαβεβαίωσε ότι «υπάρχει απαγόρευση του σεξ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ για πρώτη φορά στην ιστορία».

Τον Δεκέμβριο του 2021, ο Νασέρ Αλ Κατέρ επιβεβαίωσε ότι «δεν επιτρέπεται η ομοφυλοφιλία» στο Κατάρ, αλλά υπόσχεται ότι οι υποστηρικτές του LGTBIQ+ θα έχουν το δικαίωμα να ταξιδέψουν στη χώρα και να παρευρεθούν στους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.