Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Λουλούδια και φωτογραφίες στο σημείο που σκοτώθηκε ο 18χρονος... Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι

Σοκαρισμένοι είναι συγγενείς και φίλοι του 18χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στο Χαλάνδρι. Ο θείος μάλιστα του θύματος αποκάλυψε, μιλώντας ...





Σοκαρισμένοι είναι συγγενείς και φίλοι του 18χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στο Χαλάνδρι. Ο θείος μάλιστα του θύματος αποκάλυψε, μιλώντας στο Star, πως ο νεαρός είχε στο πρόσφατο παρελθόν τροχαίο μαζί με τη μητέρα του.

«Πριν κάνα μήνα, η μητέρα του είχε ένα παπάκι. Τον είχε πάει κάπου, σε κάποιο φροντιστήριο, και εδώ λίγο πιο πάνω στο Χαλάνδρι, δεν ξέρω πώς έγινε, ποιος έφταιγε, αλλά τράκαραν με ένα αμάξι. Έπεσαν κάτω και η μητέρα του είναι τώρα με πατερίτσες» είπε ο θείος του 18χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο.

Το πρωί ο θείος του νεαρού μιλώντας στο Mega είπε: «Μοναχογιός ήταν. Είχε τελειώσει την Γ’ Λυκείου και τώρα έδωσε Πανελλήνιες. Τώρα έδωσε Πανελλήνιες, φέτος. Περιμέναμε να βγουν τα αποτελέσματα. Ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, τα Οικονομικά. Το παιδί εγώ ήξερα ότι έπαιρνε το αμάξι του πατέρα του. Του άρεσαν τα αμάξια, του άρεσαν τα μηχανάκια. Πολύ καλό παιδί. Ήσυχο, ήρεμο και ευγενικό».

Με λουλούδια και φωτογραφίες φίλοι λένε «αντίο» στον 18χρονο

Με λουλούδια και με φωτογραφίες στο σημείο που συνέβη το μοιραίο τροχαίο του 18χρονου, δείχνουν την οδύνη τους συγγενείς, φίλοι αλλά και περαστικοί. Όλοι αναρωτιούνται το γιατί και βουρκώνουν που έφυγε με αυτόν τον τρόπο ένα νέο παιδί.

Λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, ο νεαρός φαίνεται να συμμετείχε σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας λίγο πριν το τροχαίο στο Χαλάνδρι. Χωρίς δίπλωμα και δίχως να φοράει ζώνη εγκλωβίστηκε στις λαμαρίνες αφότου το όχημά του έπεσε πάνω σε δέντρο και εκεί άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι πυροσβέστες έκαναν προσπάθειες για να το απεγκλωβίσουν, αλλά μάταια. Βρήκε τραγικό θάνατο μέσα σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Οι αρχές θα προχωρήσουν στη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων τόσο στον 18χρονο όσο και στον 20χρονο συλληφθέντα φίλο του, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχαν καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες.

Το μοιραίο αυτοκίνητο του δυστυχήματος ου 18χρονου, βρίσκεται σε μάντρα της Τροχαίας προκειμένου να διενεργηθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.