Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ίμπιζα: Συνελήφθη Τούρκος ποδοσφαιριστής της Στουτγκάρδης για βιασμό 18χρονης Ισπανίδας

Ο Ατακάν Καραζόρ είναι ένας από τους δύο άνδρες που φέρεται να βίασαν 18χρονη Ισπανίδα στην Ίμπιζα Αυτό δημοσιοποίησε η ομάδα του, η Στουτγ...





Ο Ατακάν Καραζόρ είναι ένας από τους δύο άνδρες που φέρεται να βίασαν 18χρονη Ισπανίδα στην Ίμπιζα

Αυτό δημοσιοποίησε η ομάδα του, η Στουτγκάρδη, με επίσημη ανακοίνωση της για το συμβάν που έλαβε χώρα στην Ίμπιζα τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/6).

Ο 25χρονος Γερμανός ποδοσφαιριστής που έχει τουρκικές ρίζες ήταν διακοπές στην πόλη της Ισπανίας και έχει συλληφθεί μαζί με άλλον ένα άνδρα από τις αρχές της Ισπανίας με την κατηγορία του βιασμού.

Η ανακοίνωση της Στουτγκάρδης



«Ο μέσος της Στουτγκάρδης Ατακάν Καραζόρ συνελήφθη ενώ ήταν στις διακοπές του στην Ίμπιζα. Αρνείται κάθε εγκληματική πράξη. Η Στουτγκάρδη βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους δικηγόρους του. Εφόσον πρόκειται για μία διαδικασία σε εξέλιξη, ζητάμε την κατανόηση ότι η Στουτγκάρδη δεν μπορεί να σχολιάσει περαιτέρω για την ώρα».

Η 18χρονη Ισπανίδα που κατήγγειλε τους δύο άνδρες στην κατάθεση της υποστήριξε ότι οι δύο φίλοι την ανάγκασαν σε ερωτική συνεύρεση, με αποτέλεσμα αργότερα να χρειάστηκε να νοσηλευτεί επειγόντως στο νοσοκομείο Can Misses στην Ίμπιζα.

Στη φυλακή οι δύο άνδρες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Periódico de Ibiza ο ανακριτής που χειρίστηκε την υπόθεση διέταξε την Παρασκευή την προφυλάκιση των δύο ανδρών που φέρεται να βίασαν την 18χρονη σε μια βίλα στο Sant Josep.

Λίγες ώρες μετά από το περιστατικό η κοπέλα έκανε την καταγγελία στην αστυνομία και οι δύο άνδρες συννελήφθησαν και αναγνωρίστηκαν από το θύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.