Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παγκράτι: Ανήλικοι έσπερναν τον τρόμο-Χειροπέδες σε 16χρονο αναζητούνται ακόμη δύο

Εξιχνιάστηκε περίπτωση ληστείας σε βάρος δύο 14χρονων που έπεσαν θύματα της εγκληματικής δράσης της εν λόγω συμμορίας, βραδινές ώρες της 8η...









Εξιχνιάστηκε περίπτωση ληστείας σε βάρος δύο 14χρονων που έπεσαν θύματα της εγκληματικής δράσης της εν λόγω συμμορίας, βραδινές ώρες της 8ης Φεβρουαρίου 2022

Το θέμα της βίας των ανηλίκων ειδικά στο κέντρο της Αθήνας απασχολεί τις αρχές και η αστυνομία λαμβάνει μέτρα για την καταστολή της με επιχειρήσεις «σκούπα». Για το θέμα αυτό υπήρξε και σύσκεψη χθες 6/6,του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Π. Θεοδωρικάκου με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Μόλις το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ανήλικο 16 ετών, που κατηγορείται ως μέλος συμμορίας που διαπράττει ληστείες, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη μέλη της συμμορίας.

Η συμμορία δρούσε με ιδιαίτερη σκληρότητα και στοχοποιούσε ανηλίκους στην περιοχή του Παγκρατίου. Με χρήση σωματικής βίας τους αφαιρούσε χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.

Από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 16χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία σιδερένια ράβδος, σιδερένιο σφυρί, ελβετικός σουγιάς, κατσαβίδι, κουκούλα τύπου «full face», ζεύγος γαντιών με κοκάλινη επένδυση και κινητό τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης , εξιχνιάστηκε περίπτωση ληστείας σε βάρος δύο 14χρονων που έπεσαν θύματα της εγκληματικής δράσης της εν λόγω συμμορίας, βραδινές ώρες της 8ης Φεβρουαρίου 2022 στην πλατεία Πλυτά στο Παγκράτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.