Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θα κάνει απόβαση ο Ελληνικός Στρατός; Οι Ρώσοι προειδοποίησαν τους τουρίστες τους να αποφύγουν τα Μικρασιατικά παράλια από 15 εως 30 Ιουλίου!

Ισχυρίζονται πως υπάρχουν πληροφορίες για θερμό επεισόδιο στην επέτειο του Αττίλα Συναγερμός έχει σημάνει στην Αθήνα καθώς σύμφωνα με ρεπορ...



Ισχυρίζονται πως υπάρχουν πληροφορίες για θερμό επεισόδιο στην επέτειο του Αττίλα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αθήνα καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ οι Ρώσοι τουρίστες που θα ταξιδέψουν το καλοκαίρι στην Τουρκία έχουν λάβει άτυπη οδηγία να απέχουν από τα Μικρασιατικά παράλια το διάστημα 15-30 Ιουλίου.

Όπως υποστηρίζει ο διευθυντής της εφημερίδας "Εστία" Μανόλης Κοττάκης στο κυριακάτικο πρωτοσέλιδο, την συγκεκριμένη άτυπη ταξιδιωτική οδηγία προς του Ρώσους τουρίστες, την πληροφορήθηκε η ελληνική πλευρά πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα λίγο πριν την 5μερή Τουρκίας, ΗΠΑ, Μ Βρετανίας, Γαλλίας και Γερμανίας στο Βερολίνο σε επίπεδο Συμβούλων, Εθνικής Ασφάλειας!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχουν πληροφορίες για θερμό επεισόδιο στην επέτειο του Αττίλα και για αυτό δόθηκε η εντολή σε ταξιδιωτικά πρακτορεία της Ρωσίας, να δοθεί άτυπη ταξιδιωτική οδηγία στους Ρώσους τουρίστες (υπολογίζονται γύρω στα 4,5 εκ φέτος στην Τουρκία) που κλείνουν πακέτα για τα τουρκικά μικρασιατικά παράλια.

Σύμφωνα με αυτήν, τους καλούν αντί για τα μικρασιατικά παράλια, την περίοδο εκείνη, να προτιμήσουν περιοχές κοντά στην Κωνσταντινούπολη και τον Βόσπορο, αλλά και στην Ελλάδα. Αντίθετα τους ενημερώνουν ότι μπορούν να κλείνουν με ασφάλεια πακέτα στα παράλια, πριν τις 15/7 αλλά και μετά τις 30 Ιουλίου!


Ποιός τους είπε άραγε ότι στον Βόσπορο και γύρω από την Κωνσταντινούπολη θα είναι όλα εντάξει αν στα Μικρασιατικά παράλια γίνεται ο "κακός χαμός";





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.