Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουλάχιστον 10 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από ρωσική πυραυλική επίθεση σε εμπορικό κέντρο στο Κρεμεντσούκ

Το χτύπημα έγινε σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο με εκατοντάδες ανθρώπους - Σε σοβαρή κατάσταση κάποιοι από τους τραυματίες Η ρωσική πυραυλ...





Το χτύπημα έγινε σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο με εκατοντάδες ανθρώπους - Σε σοβαρή κατάσταση κάποιοι από τους τραυματίες

Η ρωσική πυραυλική επίθεση σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο στην πόλη Κρεμεντσούκ στην κεντρική Ουκρανία άφησε τουλάχιστον 10 νεκρούς και πάνω από 40 τραυματίες, δήλωσαν Ουκρανοί αξιωματούχοι.

Εκφράζουν μάλιστα φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί, σημειώνει ο Guardian.

Η επίθεση προκάλεσε τεράστια φωτιά με καπνό να υψώνεται στον ουρανό, σύμφωνα με βίντεο, που ανήρτησε και ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Δημοσιογράφος του Reuters είδε τον απανθρακωμένο σκελετό του εμπορικού συγκροτήματος με τη στέγη να είναι έτοιμη να καταρρεύσει.

Πυροσβέστες και στρατιώτες αφαιρούσαν παραμορφωμένα κομμάτια μετάλλου καθώς έψαχναν για επιζώντες. «Δεν ξέρουμε πόσοι άνθρωποι μπορεί να παραμένουν κάτω από τα ερείπια», δήλωσε ο επικεφαλής της περιφερειακής υπηρεσίας διάσωσης στην τηλεόραση. Ο Ζελένσκι ανέφερε ότι περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι βρίσκονταν στο εμπορικό κέντρο τη στιγμή της επίθεσης. Δεν έδωσε λεπτομέρειες για τα θύματα, αλλά είπε ότι «είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς τον αριθμό των θυμάτων».

«Είναι μάταιο να ελπίζουμε σε ευπρέπεια και ανθρωπιά από τη Ρωσία», έγραψε ο Ζελένσκι στο Telegram.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.