Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σέρρες: Η ιστορία της ηλικιωμένης που τηλεφώνησε στο «100» και ζήτησε βοήθεια για να πιει λίγο νερό - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκινούν οι αστυνομικοί που δέχθηκαν την κλήση και σημειώνουν ότι είναι η πρώτη φορά που καλούνται να αντιμετωπίσουν τέτοιο περιστατικό -...





Συγκινούν οι αστυνομικοί που δέχθηκαν την κλήση και σημειώνουν ότι είναι η πρώτη φορά που καλούνται να αντιμετωπίσουν τέτοιο περιστατικό - Είδαν τη μοναξιά στα μάτια της κυρίας Άννας

Εμφανώς συγκινημένοι οι δύο αστυνομικοί μιλούν για το πρωτοφανές περιστατικό με το οποίο βρέθηκαν αντιμέτωποι, όταν την περασμένη Κυριακή δέχθηκαν κλήση από μία ανήμπορη ηλικιωμένη που ζητούσε τη βοήθειά τους για να πιει λίγο νερό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις Σέρρες, όταν η κυρία Άννα τηλεφώνησε στο 100 και ζήτησε τη βοήθεια της Άμεσης Δράσης για να πιει λίγο νερό, καθώς δυσκολεύεται να μετακινηθεί λόγω κινητικών προβλημάτων.

Το συμβάν όπως είπαν τους «άγγιξε», καθώς δεν έχουν δεχθεί αντίστοιχη κλήση στο παρελθόν. Μάλιστα, ανταποκρίθηκαν άμεσα επιδεικνύοντας ενσυναίσθηση για τη γυναίκα, που δεν είχε κάποιον στο πλευρό της για να της παρέχει τα βασικά.

Οι αστυνομικοί Παναγιώτης Μοσχίδης, υπαρχυφύλακας του Α.Τ. Βισαλτίας και Παναγιώτης Μαμούδης, Αρχιφύλακας, είναι οι άνθρωποι που το απόγευμα της Κυριακής (5/6), όπου το θερμόμετρο σε αρκετές περιοχές έφτασε και τους 37 βαθμούς Κελσίου, δέχθηκαν το τηλεφώνημα που τους άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η γυναίκα ήταν ανήμπορη, σε ένα καροτσάκι χωρίς να μπορεί να κινηθεί και εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών χρειαζόταν να πιει λίγο κρύο νερό. Αφού πήραν μπουκαλάκια με νερό από το ψυγείο της υπηρεσίας και λίγο παγωτό έσπευσαν στο χωριό, μεταβαίνοντας στο σπίτι της γυναίκας.

Τα όσα άκουσαν και είδαν οι δύο αστυνομικοί που έσπευσαν σε βοήθεια της κυρίας Άννας, ήταν συγκλονιστικά.

Η γυναίκα έχασε πριν λίγο καιρό τον αδελφό της που έμενε κοντά της και αυτό το διάστημα τη φροντίζει για κάποιες ώρες η ανιψιά της.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.