Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το Voyager 1 της NASA στέλνει μυστηριώδη δεδομένα πέρα από το ηλιακό μας σύστημα ... Οι επιστήμονες δεν είναι σίγουροι τι σημαίνουν...

Το Voyager 1 της NASA συνεχίζει το ταξίδι του πέρα από το ηλιακό μας σύστημα, 45 χρόνια μετά την εκτόξευση του. Αλλά τώρα το βετεράνο διαστ...









Το Voyager 1 της NASA συνεχίζει το ταξίδι του πέρα από το ηλιακό μας σύστημα, 45 χρόνια μετά την εκτόξευση του. Αλλά τώρα το βετεράνο διαστημόπλοιο στέλνει πίσω περίεργα δεδομένα, μπερδεύοντας τους τεχνικούς επιστήμονες που το παρακολουθούν. 

Η NASA είπε την Τετάρτη ότι ενώ ο ανιχνευτής εξακολουθεί να λειτουργεί σωστά, οι ενδείξεις από το σύστημα άρθρωσης και ελέγχου στάσης του - AACS για συντομία - δεν φαίνονται να ταιριάζουν με τις κινήσεις και τον προσανατολισμό του διαστημικού σκάφους, υποδηλώνοντας ότι το σκάφος είναι μπερδεμένο σχετικά με τη θέση του στο διάστημα. 

Το AACS είναι απαραίτητο για το Voyager να στείλει δεδομένα στη NASA σχετικά με το περιβάλλον του διαστρικού περιβάλλοντος, καθώς διατηρεί την κεραία του σκάφους στραμμένη προς τον πλανήτη μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.