Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρόδος: Οι «απατεώνες του έρωτα» ξαναχτύπησαν – Δύο γυναίκες θύματα μέσω Messenger

Οι «απατεώνες του έρωτα» ξαναχτύπησαν. Τέσσερις υποθέσεις απάτης, εκ των οποίων οι δύο αφορούν σε περιουσιακή βλάβη γυναικών που πείστηκαν ...






Οι «απατεώνες του έρωτα» ξαναχτύπησαν. Τέσσερις υποθέσεις απάτης, εκ των οποίων οι δύο αφορούν σε περιουσιακή βλάβη γυναικών που πείστηκαν από τους «αετονύχηδες» που της… πούλησαν έρωτα ότι αντιμετώπιζαν προβλήματα και χρειάζονταν την οικονομική τους βοήθεια, θα απασχολήσουν την συνεδρίαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου στη Ρόδο.

Στην πρώτη υπόθεση ένας Γάλλος κατηγορείται ως υπαίτιος του ότι στη Ρόδο κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ της 17ης Σεπτεμβρίου 2018 έως την 24η Οκτωβρίου 2018, αφού ξεκίνησε να συνομιλεί με μια κάτοικο της Ρόδου, μέσω της εφαρμογής Messenger του Facebook, παρέστησε εν γνώσει του σε αυτήν ψευδώς ότι βρέθηκε στο Μάλι για επαγγελματικούς λόγους.

Της είπε ότι είναι χήρος με ένα τέκνο, ότι συνελήφθη από τις αρχές του Μάλι, ότι ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και ότι είναι μεγάλη ανάγκη να του καταθέσει τμηματικά το συνολικό χρηματικό ποσό των 6.133,75 ευρώ. Όλα αυτά ήταν ψευδή, πείθοντας την να του καταθέσει τμηματικά το εν λόγω συνολικό χρηματικό ποσό μέσω εταιρειών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, dimokratiki.gr.

Στην δεύτερη υπόθεση κατηγορούμενος είναι ένας Τούρκος, κάτοικος Κωνσταντινούπολης, ο οποίος κατηγορείται ως υπαίτιος του ότι στη Ρόδο, κατά το χρονικό διάστημα από 2 Μαΐου 2019 έως 9 Μαΐου 2019, αφού απέκτησε επικοινωνία με μια ημεδαπή κάτοικο της Ρόδου, μέσω Messenger, παρίστανε ψευδώς ότι ήταν γιατρός με καταγωγή από το Αφγανιστάν και υφαρπάζοντάς της τεχνηέντως τα προσωπικά στοιχεία, έπεισε αυτήν ότι προϋπόθεση για να έρθει εκείνος στην Ελλάδα για να τη συναντήσει ήταν να πληρώσει εκείνη και να παραλάβει ταχυδρομικό δέμα αγνώστου περιεχομένου που θα της έστελνε.

Με διάφορα τεχνάσματα επικαλούμενος δυσκολίες αποστολής του δέματος από την εταιρεία ταχυμεταφορών την έπεισε να του καταβάλει μέσω 8 τραπεζικών εμβασμάτων το ποσό των 20.500 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.