Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν ντρέπονται οι ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ...;;; Έλληνες συρρέουν στην Τουρκία από τις Καστανιές για λίγη φθηνή βενζίνη...!!!

Κάποιοι Έλληνες δεν καταλαβαίνουν ούτε από Ερντογάν, ούτε από ελληνοτουρκική κρίση, ούτε από απειλές για την ελληνική κυριαρχία Τώρα, κα...






Κάποιοι Έλληνες δεν καταλαβαίνουν ούτε από Ερντογάν, ούτε από ελληνοτουρκική κρίση, ούτε από απειλές για την ελληνική κυριαρχία

Τώρα, καθώς ειδικοί, κυβέρνηση και η ίδια η Άγκυρα προειδοποιούν την Ελλάδα για "θερμό" καλοκαίρι στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, Έλληνες πολίτες περνούν τα σύνορα σωρηδόν κάθε μέρα και αγοράζουν φθηνά καύσιμα από την Τουρκία.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελλήνων Πρατηριούχων, Μιχάλης Κιούσης ανακοίνωσε ότι πάνω από χίλια οχήματα την ημέρα περνούν από τη συνοριακή πύλη στις Καστανιές προς την Τουρκία για να πάρουν βενζίνη.


Τονίζοντας ότι η χώρα χάνει 1,15 ευρώ για κάθε λίτρο βενζίνης που πωλείται εκτός Ελλάδας, ο Κιούσης είπε ότι «εκατομμύρια ευρώ χάνονται εβδομαδιαίως λόγω αυτής της κατάστασης».

Η Βάσω Καλαϊτζή, Πρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων Βορείου Έβρου, δήλωσε: «Κλαίμε και δεν ξέρουμε πόσο θα αντέξουμε». Η Καλαϊτζή είπε ότι το κοινό αγοράζει πολύ λίγη βενζίνη από εμπόρους πετρελαίου στην περιοχή ή χρησιμοποιεί το Fuell Pass που εκδίδει η κυβέρνηση.

Η ίδια πρόσθεσε ότι οι έμποροι στην περιοχή πέτυχαν το επιθυμητό επίπεδο εισοδήματος μόνο κατά την περίοδο που έκλεισαν τα σύνορα λόγω του κορονοϊού, αλλά η τρέχουσα κατάσταση είναι τραγική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.