Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κι άλλο Παραλήρημα κατά του ΝΑΤΟ από τους Τούρκους! Το κατηγορούν για συμμετοχή σε πραξικοπήματα στη χώρα

Σημαντική προειδοποίηση μετά τη δήλωση Ερντογάν: Μπορούν να αναλάβουν δράση", είναι ο τίτλος άρθρου τουρκικού ΜΜΕ, το οποίο επικαλείτ...

Σημαντική προειδοποίηση μετά τη δήλωση Ερντογάν: Μπορούν να αναλάβουν δράση", είναι ο τίτλος άρθρου τουρκικού ΜΜΕ, το οποίο επικαλείται άρθρο της Yenisafak, του Hasan Öztürk, ο οποίος δήλωσε στη στήλη του σήμερα ότι "το ΝΑΤΟ αποτελεί απειλή για την Τουρκία και ότι μετά τις δηλώσεις Ερντογάν, η Gladio του ΝΑΤΟ ενδέχεται να αναλάβει δράση ξανά, λέγοντας ότι τα περισσότερα από τα μέλη της FETO ήταν μέλη του ΝΑΤΟ".

Συγκεκριμένα ο εν λόγω αρθρογράφος αναφέρει:

"Πρώτα μια γρήγορη υπενθύμιση

Πριν από το πραξικόπημα της 2ας Σεπτεμβρίου 1980, οι πόλεις, οι συνοικίες, οι γειτονιές και ακόμη και οι δρόμοι της Τουρκίας χωρίστηκαν σε δεξιά και αριστερά.

Ο λαός μας πέθαινε κάθε μέρα, η Τουρκία παρασυρόταν στην αστάθεια. Οι κυβερνήσεις έπεφταν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι πρόωρες εκλογές γίνονται η μία μετά την άλλη. Η Τουρκία περνούσε μια πολιτική και οικονομική ύφεση.

Ενώ η δημόσια αρχή ήταν αβοήθητη στις 11 Σεπτεμβρίου, όλα κόπηκαν σαν μαχαίρι το πρωί της 12ης Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τα λόγια των πραξικοπηματιών, «Περιμέναμε να ωριμάσουν οι συνθήκες για το πραξικόπημα».

Πάνω από 5000 άνθρωποι μας θυσιάστηκαν στις συγκρούσεις. Γιατί «έπρεπε να ωριμάσουν οι συνθήκες για το πραξικόπημα».

Και μόλις ο απλός λαός μας είπε «φτάνει πια», έγινε το πραξικόπημα της 12ης Σεπτεμβρίου.

Θυμάμαι, είπα στον αποθανόντα θείο μου τα νέα του πραξικοπήματος τα ξημερώματα και ο θείος μου πήδηξε από το κρεβάτι λέγοντας «Το ξεφορτωθήκαμε».

Το πραξικόπημα, το οποίο ο θείος μου χαιρέτησε με χαρά ως «Ξεφορτωθήκαμε», έκανε χιλιάδες ανθρώπους να σαπίσουν στις φυλακές στο Μαμάκ και στο Ντιγιαρμπακίρ.

Τα κέρδη της εξωτερικής πολιτικής που επιτεύχθηκαν από τη διαδικασία που ξεκίνησε με την ειρηνευτική επιχείρηση στην Κύπρο σπαταλήθηκαν.

Η Τουρκία για άλλη μια φορά και γρήγορα υποχώρησε στον άξονα Αμερικής και ΝΑΤΟ.

Το ΝΑΤΟ κράτησε την Τουρκία δεμένβη μαζί του χάρη στην GLADIO

Μετά την Κυπριακή Ειρηνευτική Επιχείρηση και τη ΝΟΤΑΜ που δηλώσαμε στο Αιγαίο, η Ελλάδα αποχώρησε από τη στρατιωτική πτέρυγα του ΝΑΤΟ.

38 ημέρες μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα της 12ης Σεπτεμβρίου, η Ελλάδα εντάχθηκε και πάλι στη στρατιωτική πτέρυγα του ΝΑΤΟ, με τη σύμφωνη γνώμη της Οικουμένης.

Η Τουρκία πλήρωσε τεράστιο τίμημα για την επανένταξη της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ. Έχασε εκατοντάδες ανθρώπους του με συγκρούσεις δεξιά-αριστερά. Ένα τμήμα οργανώθηκε μέσω των Αντικομμουνιστικών Ενώσεων και ένα άλλο τμήμα οργανώθηκε μέσω αριστερών σοσιαλιστικών οργανώσεων.

Σήμερα,τείενει να επιτευχθεί μια νέα φάση στην πολιτική διεύρυνσης του ΝΑΤΟ. Η Σουηδία και η Φινλανδία επιθυμούν να γίνουν μέλη.

Την περασμένη Παρασκευή, ο Πρόεδρός μας υπενθύμισε την επιστροφή της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ και είπε: «Δεν θα κάνουμε ξανά λάθος», και η επιφύλαξη της Τουρκίας για την ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας είχε μεγάλη απήχηση στη διεθνή σκηνή.

Ειδικά, η δήλωση της Σουηδίας ότι «έχει καλούς φίλους στο ΝΑΤΟ» και η επίδειξη ισχύος στην Τουρκία με αυτόν τον τρόπο, αύξησε την ένταση.

Η διαδικασία αυτή τη στιγμή συνεχίζεται όπως επιθυμεί η Τουρκία. Η Τουρκία έχει "σταματήσει" την Σουηδία, που είναι το κέντρο επώασης του PKK και σύμφωνα με τα λόγια του Προεδρικού Εκπροσώπου İbrahim Kalın, η σταδιακή διαδικασία συνεχίζεται!

Προσοχή ΝΑΤΟ σημαίνει GLAUDIO

Εδώ θέλω να επιστήσω την προσοχή σε ένα θέμα που θεωρώ σημαντικό!

ΝΑΤΟ σημαίνει και «gladio»!

Τα Gladio είναι οργανώσεις που οργανώνονται εντός του κράτους σε χώρες του ΝΑΤΟ και τις κρατούν στον άξονα του ΝΑΤΟ. Γνωρίζουμε ότι μεγάλες δίκες και εκκαθαρίσεις έγιναν στην Ιταλία και την Ισπανία. Ο Μπουλέντ Ετζεβίτ, ο πρωθυπουργός της εποχής, αποκρυπτογράφησε την ύπαρξη του στην Τουρκία.

Αυτή η δομή, η οποία διέπραξε πολιτικές δολοφονίες και προκάλεσε εσωτερική αναταραχή, είχε τελικά καθήκον να κρατήσει την Τουρκία στον άξονα του ΝΑΤΟ.

Δίνεται έμφαση στο ΝΑΤΟ στις δηλώσεις σε όλα τα πραξικοπήματα στην Τουρκία.

Στη δήλωση για το πραξικόπημα, που διαβάστηκε για τελευταία φορά στην TRT από απατεώνες που συνδέονται με τη FETO τη νύχτα της 15ης Ιουλίου 2016, υπήρχε η δήλωση:

«Το Συμβούλιο Ειρήνης στο Εσωτερικό έχει λάβει κάθε είδους μέτρα για να εκπληρώσει τις πεποιθήσεις που σχετίζονται με τον ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ και όλους τους άλλους διεθνείς οργανισμούς...» .

Μην ξεχνάτε ότι το αεροπλάνο F-16 που βομβάρδισε τη Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση το βράδυ της 15ης Ιουλίου ήταν κατά κάποιο τρόπο αεροπλάνο του ΝΑΤΟ.

Εκείνο το βράδυ, η Αμερική και το ΝΑΤΟ υποστήριξαν κατά κάποιο τρόπο την απόπειρα πραξικοπήματος και εισβολής στην Τουρκία.

Και πάλι, θυμηθείτε ότι πολλά μέλη της FETO φορώντας τη στολή των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, που ήταν στο ΝΑΤΟ εκείνη την περίοδο, δεν επέστρεψαν στις χώρες που βρίσκονταν αφού ζήτησαν «πολιτικό άσυλο».

Με άλλα λόγια, τα περισσότερα μέλη της FETO ήταν αξιωματικοί του ΝΑΤΟ.

Η 15η Ιουλίου ήταν μια πρόκληση αλλά η απειλή του ΝΑΤΟ είναι ακόμη πραγματική απειλή

Θέλω να καταγράψω:

Η Τουρκία έγινε μια εντελώς διαφορετική Τουρκία μετά τις 15 Ιουλίου 2016. Με την απόκτηση των S-400 ξεκίνησε μια νέα εποχή στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας με την έννοια του «ακολουθήστε, βρείτε, καταστρέψτε και μείνετε».

Η εξωτερική πολιτική της Τουρκίας έχει αποκτήσει μια πιο ανεξάρτητη δομή.

Αλλά… Ναι, αλλά… Η παρουσία μας στο ΝΑΤΟ συνεχίζεται. Οι απειλές των συμμάχων μας στο ΝΑΤΟ συνεχίζονται ακόμη.

Τέλος, η έμφαση που δίνει η Σουηδία στους «ισχυρούς της φίλους στο ΝΑΤΟ» με τρομάζει!

Χωρίς να ξεχνάμε τη ζημιά που έχει κάνει η Glaudio σε αυτή τη χώρα.

Χωρίς να ξεχνάμε το γεγονός ότι το F-16, που είναι και ένα είδος αεροσκάφους του ΝΑΤΟ, βομβάρδισε τη Βουλή το βράδυ της 15ης Ιουλίου.

Χωρίς να ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι αξιωματικοί του ΝΑΤΟ είναι μέλη της FETO και μένουν στις χώρες όπου ζητούν άσυλο.

Είναι χρήσιμο να παρακολουθείτε αυτό το θέμα προσεκτικά!

Προσοχή..!

Όπως ακριβώς το ΝΑΤΟ επιχείρησε πραξικόπημα για να σπάσει το φράγμα που έβαλε η Τουρκία στην επιστροφή της Ελλάδας.

Το βράδυ της 15ης Ιουλίου ήθελε να βομβαρδίσει τη Βουλή και να καταλάβει την Τουρκία.

Κατά την επιμονή της στη διεύρυνση, μπορεί να κάνει μια νέα «κίνηση» για να κάνει την Τουρκία να παραιτηθεί από τις επιφυλάξεις της!

Θα προσπαθήσουν!

Όμως το πνεύμα της 15ης Ιουλίου θα σταθεί ξανά μπροστά της."


Διαπιστώσεις-Συμπεράσματα

Το παραπάνω άρθρο κρίνεται ως πολύ σημαντικό, αφού φιλοξενείται σε φιλοερντογανικό ΜΜΕ και κατά συνέπεια απηχεί εν πολλοίς το σκεπτικό του Τούρκου Προέδρου και της κυβέρνησης του αναφορικά με τη συμμαχία του ΝΑΤΟ

Φαίνεται από τα παραπάνω αντιανατοϊκό παραληρηματικό άρθρο ότι θεωρούν οι Τούρκοι πως κινδυνεύουν με νέο πραξικόπημα σε βάρος τους από το ΝΑΤΟ, το οποίο θεωρούν ότι κινούσε τα νήματα στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου κατά του Ερντογάν, όπως και σε προηγούμενα πραξικοπήματα

Παραλληλίζουν την επανένταξη της Ελλάδας στο στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ μετά την εθελουσία εξοδό της ως αντίδραση της λόγω της εισβολή στην Κύπρο και την αποδοχή από την Τουρκία, με την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στη Συμμαχία, φοβούμενοι ότι η 2η θα υποκινήσει τους "ισχυρούς φίλους της" να πιέσουν την Τουρκία είτε με τα καλό είτε με το άγριο, ακόμη και με πραξικόπημα, να υπαναχωρήσει και να μην ασκήσει veto για την εισδοχή τους στο ΝΑΤΟ. pentapostagma.gr - Παναγιώτης Νάστος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.