Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανατροπη σε «τροχαίο» στην Αιτωλακαρνανία! Ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας ο εμβολισμός μοτοσυκλέτας!

Ανατροπή με το τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Θέρμο, στην Αιτωλοακαρνανία. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνελήφθη ένας...






Ανατροπή με το τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Θέρμο, στην Αιτωλοακαρνανία.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνελήφθη ένας άνδρας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι οδηγώντας το αυτοκίνητό του, εμβόλισε με πρόθεση τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας άνδρας με τον οποίο νωρίτερα είχε τσακωθεί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thermonews, υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Στη συνέχεια, απομακρύνθηκαν από το χώρο της κεντρικής πλατείας με κατεύθυνση προς τη διασταύρωση Κοντού. Λίγο πριν από τη διασταύρωση, έξω από τράπεζα, υπήρξε σύγκρουση μεταξύ των δύο οχημάτων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο δικυκλιστής. Διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Θέρμου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό στο Θέρμο

“Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, σε περιοχή του Θέρμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι χθες το βράδυ, στο Θέρμο, οδηγώντας αυτοκίνητο με πρόθεση εμβόλισε μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ένας αλλοδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του τελευταίου, ο οποίος διακομίσθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Θέρμου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον συλληφθέντα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οδηγούσε το αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου”.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.