Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τσετσένος Ισλαμιστής Καντίροφ: Δυσκολευόμαστε στην Ουκρανία, καθώς πολεμάμε πλέον το ΝΑΤΟ

  Το ΝΑΤΟ τους εξοπλίζει, η Δύση τους εξοπλίζει, οι μισθοφόροι τους είναι εκεί και για το λόγο αυτό δυσκολευόμαστε, είπε ο Τσετσένος, μιλών...

 







Το ΝΑΤΟ τους εξοπλίζει, η Δύση τους εξοπλίζει, οι μισθοφόροι τους είναι εκεί και για το λόγο αυτό δυσκολευόμαστε, είπε ο Τσετσένος, μιλώντας σε εκδήλωση στη Μόσχα - Παράλληλα, χαρακτήρισε «σχιζοφρενή» τον Όλαφ Σολτς

Ο Τσετσένος ηγέτης, Ραμζάν Καντίροφ παραδέχτηκε σε ομιλία του στη Μόσχα την Τετάρτη, στη διάρκεια εκπαιδευτικής εκδήλωσης, πως ο ρωσικός στρατός αντιμετωπίζει δυσκολίες στην Ουκρανία, καθώς «δεν πολεμάμε πλέον με την Ουκρανία, αλλά με το ΝΑΤΟ που την εξοπλίζει».

«Σήμερα δεν πολεμάμε εναντίον της Ουκρανίας. Πολεμάμε εναντίον του ΝΑΤΟ. Το ΝΑΤΟ τους εξοπλίζει, η Δύση τους εξοπλίζει, οι μισθοφόροι τους είναι εκεί και για το λόγο αυτό δυσκολευόμαστε» ανέφερε.

Ωστόσο, ο Καντίροφ είπε πως η «ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία» εξελίσσεται σύμφωνα με το πλάνο. «Η κατάσταση είναι ήρεμη, προχωράμε σύμφωνα με το σχέδιο. Εκπληρώνουμε 100% τους στόχους που έχει θέσει ο πρόεδρος (Πούτιν)», δήλωσε ο Τσετσένος ηγέτης, προσθέτοντας πως άλλοι 200 εθελοντές έφυγαν σήμερα από την Τσετσενία για να συμμετάσχουν στην επιχείρηση στην Ουκρανία.

Ακόμα, είπε πως οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις θα είχαν «καθαρίσει» την Ουκρανία εδώ και καιρό, αν δεν υπήρχε η εντολή του Πούτιν να σωθούν ο πληθυσμός και οι πόλεις.

«Εάν ο πρόεδρος (της Ρωσίας) δεν είχε δώσει εντολή να διασώσουμε τον πληθυσμό και τις πόλεις (της Ουκρανίας) στο μεγαλύτερο βαθμό, τότε θα είχαμε καθαρίσει την Ουκρανία εδώ και πολύ καιρό. Είμαστε οι ενωμένες ένοπλες δυνάμεις και δεν υπάρχουν καθόλου προβλήματα», δήλωσε ο Καντίροφ.

Τέλος, χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις κατά του Όλαφ Σολτς, χαρακτηρίζοντάς τον «σχιζοφρενή».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.