Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξέσπασε Ρώσος στρατιωτικός αναλυτής: Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα γίνει χειρότερος για την Ρωσία «Μην απειλείτε με ρουκέτες την Φινλανδία, μάλλον με αστείο φαντάζει»

Εκτός εαυτού βγήκε ένας Ρώσος αναλυτής, που είναι απόστρατος συνταγματάρχης, καθώς μίλησε στη ρωσική κρατική τηλεόραση και τόνισε ότι ο πόλ...









Εκτός εαυτού βγήκε ένας Ρώσος αναλυτής, που είναι απόστρατος συνταγματάρχης, καθώς μίλησε στη ρωσική κρατική τηλεόραση και τόνισε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα εξελιχθεί σε «εφιάλτη» για την Ρωσία.

«Δεν πρέπει να καταπίνετε ενημερωτικά ηρεμιστικά», είπε χαρακτηριστικά στο τοκ σόου «60 Λεπτά» που προβάλλεται από το δίκτυο Rossiya-1, με παρουσιάστρια την Ολγκα Σκαμπέγεβα, μια από τις πιο φιλοκυβερνητικές δημοσιογράφους στην τηλεόραση, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρακτορείο Reuters.

Παράλληλα, σημείωσε ότι «η κατάσταση, μιλώντας ειλικρινά, θα επιδεινωθεί για εμάς» και πρόσθεσε ότι «η επιθυμία να υπερασπιστεί κάποιος την πατρίδα του με την έννοια που υπάρχει στην Ουκρανία, στ’αλήθεια υπάρχει εκεί και σκοπεύουν να πολεμήσουν μέχρις εσχάτων».

«Το βασικό πράγμα στη δουλειά μας είναι να έχεις μια αίσθηση στρατιωτικο-πολιτικού ρεαλισμού: αν πας παραπέρα, τότε η πραγματικότητα της Ιστορίας θα σε χτυπήσει τόσο δυνατά που δεν θα ξέρεις τι σε χτύπησε. Για τον Θεό, μην απειλείτε με ρουκέτες την Φινλανδία, μάλλον με αστείο φαντάζει», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, επισήμανε πως «το βασικό έλλειμμα της στρατιωτικοπολιτικής μας θέσης είναι ότι βρισκόμαστε σε πλήρη γεωπολιτική απομόνωση, όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε. Στην ουσία όλος ο κόσμος είναι εναντίον μας και πρέπει να ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.