Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέες Εμπρηστικές δηλώσεις του Γκρίζου Λύκου Μπαχτσελί: Αχρείοι προσπαθούν να μετατρέψουν την Αγία Σοφία σε εκκλησία

Μετά τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί προχώρησε σε εμπρηστικές δηλώσεις. Ο κυβερνητικός εταίρος του Τούρκου προέδρου μίλη...






Μετά τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί προχώρησε σε εμπρηστικές δηλώσεις. Ο κυβερνητικός εταίρος του Τούρκου προέδρου μίλησε στην φιέστα που έστησε ο Ερντογάν επ’ αφορμή της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης.

“Έπειτα απ’ αυτή την ημερομηνία, το 1453, η εχθρότητα προς τους Τούρκους και το Ισλάμ εξαπλώθηκε κατά κύματα στην Ευρώπη και ο αιωνόβιος αγώνας για την εκδίωξη των Τούρκων πρώτα από την Κωνσταντινούπολη και μετά από την Ανατολία συνεχίστηκε μέχρι σήμερα”, τόνισε στην ομιλία του ο Μπαχτσελί, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ΕΡΤ.

Συνέχισε τις προκλητικές δηλώσεις του, αναφέροντας ότι “το μεγάλο τουρκικό έθνος θα σταθεί μέχρι τέλους, με συνείδηση ​​κατάκτησης και επίθεσης, ενάντια στους αχρείους που προσπαθούν να μετατρέψουν την Istanbul σε Κωνσταντινούπολη, την Αγία Σοφία σε εκκλησία και τη χώρα μας σε βυζαντινή επικράτεια και σε αυτούς που κατηγορούν τους προγόνους μας ως δολοφόνους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.