Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Όλα αυτό δείχνουν...Φόβος για μαζική απόβαση μεταναστών στο Αιγαίο με εντολή Ερντογάν ώστε να πληγεί ο τουρισμός

Τραβάει το σκοινί στα άκρα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με την στάση της Άγκυρας να συνεχίζει να είναι άκρως προκλητική προς την Ελλάδα. Η Τουρκ...







Τραβάει το σκοινί στα άκρα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με την στάση της Άγκυρας να συνεχίζει να είναι άκρως προκλητική προς την Ελλάδα.

Η Τουρκία συνεχίζει την επιθετική της στάση προς την Ελλάδα με τις τελευταίες δηλώσεις του Τούρκου πρόεδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Η παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ τις προηγούμενες μέρες ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Τούρκο πρόεδρο ο οποίος μίλησε με σκληρή γλώσσα για τον πρωθυπουργό της Ελλάδας αναφέροντας ότι δε θα του μιλήσει ξανά.

«Δεν αναγνωρίζω πλέον τον Μητσοτάκη. Δεν θα του μιλήσω άλλο. Συμφωνήσαμε να μη συμπεριλάβουμε τρίτες χώρες στη διαμάχη μας μαζί του, αλλά πήγε στις ΗΠΑ και επέκρινε την Τουρκία.», ήταν οι δηλώσεις του οι οποίες αν μη τι άλλο εντείνουν την επιθετική στάση της Τουρκίας προς τη χώρα μας.

Οι προκλήσεις ταυτόχρονα συνεχίζονται έμπρακτα με την πτήση τουρκικών αεροσκαφών μέχρι την Αλεξανδρούπολη να ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο μεγαλύτερος φόβος στο Μέγαρο Μαξίμου μετά τις δηλώσεις Ερντογάν, είναι η συντονισμένη απόβαση προσφύγων και μεταναστών από τα παράλια της Τουρκίας στα νησιά του Αιγαίου, ως αντίποινα για τις δηλώσεις Μητσοτάκη στη Γερουσία και στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.

Μάλιστα φοβούνται πως κάτι τέτοιο θα γίνει άμεσα πράξη, λίγες μόλις εβδομάδες πριν την μαζική άφιξη των τουριστών στα Ελληνικά νησιά.

Ήδη οι υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας, σκανάρουν Signal και Telegram groups μεταναστών και προσφύγων, ώστε να αποκρυπτογραφήσουν τις προθέσεις διακινητών οι οποίοι δρουν με τις ευλογίες της γείτονας χώρας.

Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, θα αποτελέσει ταφόπλακα τόσο για τις τοπικές κοινωνίες οι οποίες έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας, όσο και για το σύνολο των επιχειρήσεων και των εργαζομένων στο τομέα του τουρισμού.

Τέλος να σημειώσουμε πως τα camp που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα νησιά είναι όλα γεμάτα με ό,τι αυτό συνεπάγεται, σε περίπτωση μαζικής απόβασης.

Όσο για τη νέα ανθρωπιστική κρίση, την εκ νέου εξαθλίωση δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων, τα ατυχήματα κ.α. είναι δυστυχώς δεδομένα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.