Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ επιβεβαίωσε τη μετάδοση στρατιωτικών πληροφοριών στην Ουκρανία

   Η Ουάσιγκτον θα συνεχίσει να δίνει στο Κίεβο στρατιωτικές πληροφορίες. Αυτή τη δήλωση έκανε την Κυριακή 8 Μαΐου η Μόνιμη Αντιπρόσωπος τω...

  







Η Ουάσιγκτον θα συνεχίσει να δίνει στο Κίεβο στρατιωτικές πληροφορίες. Αυτή τη δήλωση έκανε την Κυριακή 8 Μαΐου η Μόνιμη Αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) Λίντα Τόμας-Γκρίνφιλντ, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι η απόφαση για τον τρόπο χρήσης αυτών των δεδομένων είναι στην ευχέρεια της Ουκρανίας.

«Τους παρέχουμε πληροφορίες ώστε να μπορούν να αμυνθούν κατά της ρωσικής επιθετικότητας, καθώς και να πάρουν καλύτερη θέση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη ρωσική πλευρά, αλλά η απόφαση για το πώς θα χρησιμοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες εξαρτάται από αυτούς», δήλωσε η Αμερικανίδα διπλωμάτις στο CNN.

Η Τόμας-Γκρίνφιλντ τόνισε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν σταματήσει να υποστηρίζουν την Ουκρανία από την έναρξη της ρωσικής εισβολής.

«Θα συνεχίσουμε να δίνουμε την υποστήριξη που χρειάζονται», είπε, προσθέτοντας ότι η Μόσχα «αισθάνθηκε τις συνέπειες της αμερικανικής υποστήριξης» που δόθηκε στο Κίεβο.

Σημειώνεται ότι και το Πεντάγωνο παραδέχτηκε ότι δίνει στρατιωτικές πληροφορίες στο Κίεβο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του αμερικανικού στρατού Τζον Κίρμπι , όταν διαβιβάζουν πληροφορίες στην Ουκρανία, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν επηρεάζουν την απόφαση της ουκρανικής πλευράς για το ποιους στόχους θα χτυπήσουν, σημειώνει το ρωσικό δημοσίευμα.

kp.ru
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.