Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρόμος για γυναίκα στην Πάτρα: Νταής οδηγός πήγε να την παρασύρει, την έβρισε και έσπασε την είσοδο της πολυκατοικίας της

Τρόμος για γυναίκα στην Πάτρα. Όλα άρχισαν από μια παρατήρηση σε οδηγό αυτοκινήτου που λίγο έλειψε να την παρασύρει. Εκείνος την ακολούθησε...







Τρόμος για γυναίκα στην Πάτρα. Όλα άρχισαν από μια παρατήρηση σε οδηγό αυτοκινήτου που λίγο έλειψε να την παρασύρει. Εκείνος την ακολούθησε μέχρι το σπίτι της. Την κυνηγούσε στην Αγίου Ανδρέου και έσπασε τη τζαμαρία της πολυκατοικίας της.

Νταής οδηγός αυτοκινήτου έγινε εφιάλτης για γυναίκα που διαμένει στην οδό Παντανάσσης.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες, όταν εκείνη επιχείρησε να διασχίσει την Αγίου Ανδρέου για να κατευθυνθεί στο σπίτι της. Εκείνη ακριβώς την στιγμή, ο οδηγός του αυτοκινήτου έφευγε από το σημείο όπου είχε παρκάρει και παραλίγο να την πατήσει! Και φυσικά, αγνοώντας τις διατάξεις του ΚΟΚ… προσπάθησε να βρει και το «δίκιο» του, όταν εκείνη διαμαρτυρήθηκε και του επέστησε την προσοχή.



Ο οδηγός άρχισε να την βρίζει, η γυναίκα τρόμαξε και έτρεξε προς το σπίτι της, αλλά ο οδηγός την ακολούθησε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, pelop.gr. Είδε σε ποια πολυκατοικία μπήκε (κοντά στην Αγίου Ανδρέου), κατέβηκε από το όχημά του και άρχισε να φωνάζει. Σαν να μην έφτανε αυτό με τα χέρια του άρχισε να χτυπά τη τζαμαρία της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να την σπάσει.



Η γυναίκα φοβήθηκε ακόμη και να καλέσει την Αστυνομία. Κατάφερε να συγκρατήσει την πινακίδα του αυτοκινήτου του «νταή» και έμαθε σε ποιον ανήκει.

Πρόκειται για γνωστό Πατρινό που έχει ασχοληθεί και με τον χώρο των media. Ο οδηγός αφού γέμισε με αίματα τα χέρια του λόγω των σπασμένων τζαμιών έφυγε από το σημείο. Η γυναίκα ήδη συμβουλεύεται δικηγόρο, ενώ ενημέρωσε και τον διαχειριστή της πολυκατοικίας για τη ζημιά που προκλήθηκε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.