Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εμπρηστικός Τσελίκ: Κακομαθημένο παιδί της ΕΕ η Ελλάδα -Τα νησιά του Αιγαίου δεν πρέπει να έχουν στρατό!

Τραβά το σχοινί της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις η Άγκυρα. «Είμαστε ανοιχτοί να μιλήσουμε, ωστόσο δεν μπορείτε να μας απειλείτε μέσω...







Τραβά το σχοινί της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις η Άγκυρα. «Είμαστε ανοιχτοί να μιλήσουμε, ωστόσο δεν μπορείτε να μας απειλείτε μέσω άλλων χωρών» δήλωσε ο Ομέρ Τσελίκ, αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος στην Τουρκία, σε δηλώσεις του, απάντησε σε μια σειρά από ερωτήσεις, αναφερόμενος σε μείζονα ζητήματα για τη γειτονική χώρα, όπως είναι οι εκλογές, το αίτημα Φινλανδίας-Σουηδίας για την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ καθώς και στα ελληνοτουρκικά.

Μιλώντας λοιπόν, για την Ελλάδα, είπε: «Η καταγγελία του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την Τουρκία στο Κογκρέσο των ΗΠΑ αποτέλεσε αντικείμενο κριτικής και στον ελληνικό Τύπο. Η Τουρκία είναι ένα δημοκρατικό κράτος δικαίου. Είμαστε ανοιχτοί να μιλήσουμε. Ωστόσο, δεν μπορείτε να μας απειλείτε μέσω άλλων χωρών».

Παράλληλα, ο Ομέρ Τσελίκ ισχυρίστηκε πως τα νησιά πρέπει να είναι αποστρατιωτικοποιημενα: «Τα νησιά πρέπει να είναι αποστρατιωτικοποιημένα και ο Μητσοτάκης λέει πως αυτοί οι όροι είναι ξεπερασμένοι. Μα τι ανοησίες είναι αυτές;», είπε προκλητικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.