Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο Πούτιν είχε καρκίνο, αλλά το έχει ξεπεράσει» αποκάλυψε ο Όλιβερ Στόουν

«Ο Πούτιν υπέφερε από καρκίνο αλλά το έχει ξεπεράσει» είπε σε συνέντευξη στο podcast του Λεξ Φρίντμαν, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Όλ...









«Ο Πούτιν υπέφερε από καρκίνο αλλά το έχει ξεπεράσει» είπε σε συνέντευξη στο podcast του Λεξ Φρίντμαν, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν, που έπλεξε το εγκώμιο του Ρώσου Προέδρου.

Ο Όλιβερ Στόουν, είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που κατόρθωσε να μπει στα άδυτα του Κρεμλίνου και να συνομιλήσει επί μακρόν με τον πρόεδρο της Ρωσίας. Αυτό συνέβη από το 2015 μέχρι το 2017 που ο βραβευμένος σκηνοθέτης είχε πάρει μια σειρά συνεντεύξεων από τον Πούτιν, οι οποίες προβλήθηκαν στην αμερικανική τηλεόραση το 2017 σε τέσσερα επεισόδια υπό τον τίτλο «The Putin Interviews».

Ο Στόουν μίλησε με θερμά λόγια για τον Πούτιν που γνώρισε τότε και δήλωσε ότι δεν είχε καμία σχέση με τον «τρελό, ανεύθυνο και δολοφονικό άνδρα που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ σήμερα και συγκρίνουν με τον Χίτλερ και τον Στάλιν».

«Ο Πούτιν που γνώρισα ήταν λογικός, ήρεμος, ενεργούσε πάντα προς το συμφέρον του ρωσικού λαού, αληθινός γιος της Ρωσίας, πατριώτης, πράγμα που δεν σημαίνει εθνικιστής».

Ωστόσο, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης ανέφερε ότι ήταν λάθος του Πούτιν η εισβολή στην Ουκρανία, γεγονός που εν πολλοις απέδωσε στην απομόνωση, λόγω κορονοϊού, και στην παύση των επαφών του Ρώσου Προέδρου με άλλους ηγέτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.