Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Πρόεδρος Αρτοποιών Ελλάδος προειδοποιεί:«Έχουμε επάρκεια στα σιτηρά μέχρι τον Ιούλιο – Τα χειρότερα είναι μπροστά μας»

Για την επάρκεια στα σιτηρά, την ακρίβεια και τις αυξήσεις στην τιμή του ψωμιού μίλησε στον Focus FM ο Πρόεδρος Αρτοποιών Ελλάδος. «Όλοι α...









Για την επάρκεια στα σιτηρά, την ακρίβεια και τις αυξήσεις στην τιμή του ψωμιού μίλησε στον Focus FM ο Πρόεδρος Αρτοποιών Ελλάδος. «Όλοι αναφέρονται σε επισιτιστική κρίση… σε λιμό και είναι αλήθεια αυτό. Δεν θα μπορέσει ο πλανήτης να αντέξει αυτή την κατάσταση» είπε ο κ. Μιχάλης Μούσιος.

«Έχουμε πρόβλημα και με την εκτίναξη της τιμής στα σιτηρά και με την επάρκεια. Μέχρι τον Ιουλίου πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε θέματα. Ωστόσο από εκεί και πέρα η κατάσταση θα είναι πραγματικά δύσκολη» σημείωσε.

«Οι ποσότητες που έχουμε δεν καλύπτουν τις ανάγκες της χώρας μας. Τα χειρότερα είναι μπροστά μας …κανείς δεν μπορεί να προβλέψει που θα φτάσει η τιμή του ψωμιού» τόνισε χαρακτηριστικά τονίζοντας παράλληλα ότι οι καταναλωτές μείωσαν ήδη σε μεγάλο βαθμό τις αγορές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.