Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν μας σκιάζει φοβέρα καμιά... Έφτασε στην Αθήνα ο Βασιλάκης ο Γκέιτς... μαζί με ενα δις ΕΥΡΩ επένδυση και φεύγει για τα νησιά!

Ο ιδρυτής της Microsoft θα μείνει στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» - Απόψε θα δειπνήσει στο roof garden Προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βε...






Ο ιδρυτής της Microsoft θα μείνει στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» - Απόψε θα δειπνήσει στο roof garden

Προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το ιδιωτικό αεροσκάφος που μετέφερε τον Μπιλ Γκέιτς.

Ο ιδρυτής της Microsoft έφτασε στην Αθήνα με ιδιωτικό αεροσκάφος στον VIP τομέα του αεροδρομίου.

Ο Αμερικανός μεγιστάνας έφτασε στη χώρα μας από τη Μαδρίτη, όπου βρισκόταν προηγουμένως, έχοντας μάλιστα συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ελληνική πρωτεύουσα, ο Μπιλ Γκέιτς αναμένεται να διαμείνει στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετάνια», στο κέντρο της Αθήνας, ενώ, όπως αναφέρουν σχετικές πηγές, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επισκεφθεί και μερικά από τα ελληνικά νησιά.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπιλ Γκέιτς έρχεται στην Ελλάδα, ενώ «τρέχει» και μια μεγάλη επένδυση της Microsoft στην Ελλάδα, συνολικού ύψους σε βάθος δεκαετίας ενός δισ. ευρώ.

Θα δημιουργηθούν τρία κέντρα δεδομένων στα Σπάτα, το Κορωπί και το Μαρκόπουλο της Αττικής, ανοίγοντας πάνω από 300 θέσεις εργασίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.