Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΤΣΟΚΟΜΑ...!!! Έβρεξε ΘΑΝΑΤΟ τα ξημερώματα στην τουρκία! Κούρδοι αντάρτες ΔΙΕΛΥΣΑΝ τουρκικά στρατεύματα που πολιορκούσαν τα λημέρια τους...!!! Επιστρατεύουν τζιχαντιστές καταγγέλουν οι Κούρδοι...

Οι Κούρδοι αντάρτες των HPG/YJA πραγματοποίησαν μια θανατηφόρα επιδρομή εναντίον τουρκικών στρατευμάτων που πολιορκούσαν μια πολεμική σήραγ...




Οι Κούρδοι αντάρτες των HPG/YJA πραγματοποίησαν μια θανατηφόρα επιδρομή εναντίον τουρκικών στρατευμάτων που πολιορκούσαν μια πολεμική σήραγγα ανταρτών κοντά στο βουνό Μελούνι/Τσεχενέμ της περιοχής Τσιγιαρές στις 24 Μαΐου.

Η ενέδρα πραγματοποιήθηκε κατά τις πρωινές ώρες - γύρω στις 5 το πρωί - με συντονισμένο τρόπο.

Πηγές των Κούρδων της Συρίας αναφέρουν ότι περισσότεροι Τζιχαντιστές μισθοφόροι αναπτύσσονται σε κουρδικές περιοχές που κατέχονται από την Τουρκία και πολιτοφυλακές που υποστηρίζονται από την Τουρκία.

Οι πολιτοφυλακές που υποστηρίζονται από την Τουρκία και οι τουρκικές δυνάμεις συμφώνησαν να επανατοποθετήσουν τους μισθοφόρους της τζιχαντιστικής οργάνωσης Χαγιάτ Ταχρίρ αλ Σαμ (HTS) στις πρώτες γραμμές στη βόρεια και ανατολική ύπαιθρο του Χαλεπίου και να διευκολύνουν τις κινήσεις τους στις κατεχόμενες κουρδικές περιοχές, Αφρίν, Αλ Μπαμπ και Τζαραμπλούς .

Περισσότεροι από 300 μισθοφόροι της HTS αναπτύχθηκαν στη νότια ύπαιθρο του Αφρίν, προσθέτοντας τις Φαβερτίν και Μπαζίρα στις προηγούμενες θέσεις τους στα χωριά Μπασοφάν και αλ-Σέιχ Ακέλ, αναφέρει το κέντρο Τύπου των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF).

Μια άλλη τζιχαντιστική οργάνωση, οι Χουράς αλ Ντιν (Hurras al-Din), άρχισε επίσης να αναπτύσσεται στην ίδια περιοχή, στα χωριά Καμπασίν και Μπασούτα, ανέφεραν οι SDF.

Ενώ η Τουρκία υποτίθεται διατηρεί τις δραστηριότητές της στη βόρεια και ανατολική Συρία για την εθνική ασφάλεια της χώρας, σύμφωνα με τον SDF, έχει μετατρέψει τις κατεχόμενες περιοχές σε ασφαλές καταφύγιο τρομοκρατικών και εγκληματικών οργανώσεων.

Φατρίες όπως η Αχράρ αλ Σαρκίγια (Ahrar al-Sharqiya) και άλλες είναι δημόσια παρούσες στις κατεχόμενες από την Τουρκία περιοχές, πρόσθεσε ο SDF.
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.