Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ οι τουρκοι...!!! «Οι Κούρδοι με τις πλάτες των Αμερικανών κάνουν απογραφή πληθυσμού, σχεδιάζουν Ομοσπονδία…»...!!!

« Η τρομοκρατική οργάνωση του YPG/PKK, που έχει την υποστήριξη των ιμπεριαλιστών, προβαίνει σε απογραφή πληθυσμού θέτοντας ερωτήσεις στους ...









« Η τρομοκρατική οργάνωση του YPG/PKK, που έχει την υποστήριξη των ιμπεριαλιστών, προβαίνει σε απογραφή πληθυσμού θέτοντας ερωτήσεις στους πολίτες για την εθνοτική τους καταγωγή μέχρι και την ακίνητη περιουσίας τους και κρατά ένα είδος φακέλου από τις 7 Μαΐου», γράφει τη τουρκική Takvim.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κουρδική οργάνωση σχεδιάζει μια σειρά από διαδικασίες, όπως είναι η απογραφή, για να ζητήσει ενδεχομένως εξωτερική νομιμότητα στο πλαίσιο ενός σχεδίου που κύριος στόχος είναι η Ομοσπονδία και το οποίο ονομάζει «κοινωνικό συμβόλαιο».

Σύμφωνα με τους πολιτικούς της περιοχής, η οργάνωση ετοιμάζεται να κατασχέσει ιδιοκτησίες ακινήτων των οποίων οι ιδιοκτήτες εγκατέλειψαν την περιοχή.

Ήδη προγραμματίζεται από την οργάνωση των Κούρδων YPG, να πραγματοποιήσει απογραφή πληθυσμού σε όλη τη Χασάκα, το Ντέιρ εζ Ζορ, στο κέντρο της πόλης Ράκα και στις κωμοπόλεις Μανμπίτς, Άιν αλ Αράμπ (Κομπάνι) του Χαλεπίου.

Όπως σημειώνεται «τα μέλη του YPG/PKK με πολιτικά ρούχα πηγαίνουν στα σπίτια των πολιτών και κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τη θρησκευτική και εθνική καταγωγή, τον τόπο γέννησης, τη διεύθυνση κατοικίας, την οικογενειακή και εκπαιδευτική κατάσταση, την κατάσταση της υγείας και το επάγγελμά τους.

Είναι αξιοσημείωτο – όπως σημειώνεται- ότι τα μέλη της οργάνωσης συλλέγουν πληροφορίες και για τα περιουσιακά στοιχεία και τα ακίνητα που άφησαν πίσω οι οικογένειες και οι συγγενείς τους που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Το τούρκικο δημοσίευμα επισημαίνει ότι το κουρδικό σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία μιας διοίκησης ως προέκτασης της δημοκρατικής βούλησης του λαού της περιοχής και θα ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί και τους Άραβες, αλλά θα δομείται από μέλη της κουρδικής οργάνωσης YPG/PKK.

Όπως γίνεται γνωστό οι Κούρδοι σχεδιάζουν περιφερειακή δομή ως μια Ομόσπονδη μονάδα της Συρίας, που θα αποτελεί στοιχείο ενός ομοσπονδιακού πλαισίου, καταλήγει το δημοσίευμα.
--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.