Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ποια Bayraktar ρε γατάκια; Φρεγάτες: θα εντοπίζουν ως 2.000 στόχους σε πραγματικό χρόνο...!!!!

Η Thales υπογραμμίζει ότι η λύση παθητικού ηλεκτρονικού πολέμου με ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο «έχει σχεδι...







Η Thales υπογραμμίζει ότι η λύση παθητικού ηλεκτρονικού πολέμου με ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο «έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τα πλοία από απειλές του 21ου αιώνα και έχει ήδη επιλεγεί για το πρόγραμμα φρεγατών μεσαίου μεγέθους FTI του Γαλλικού Ναυτικού».

Η εταιρεία λέει ότι το ALTESSE-H εντοπίζει έως και 2.000 στόχους σε πραγματικό χρόνο ενώ το ίδιο σύστημα θα διαθέτουν και οι γαλλικες ελαφές φρεγάτες (σ.σ. εμείς τις λέμε κορβέτες) Gowind.

«Το ALTESSE-H είναι μια καινοτόμος λύση που συνδυάζει την τεχνητή νοημοσύνη και την ανθρώπινη νοημοσύνη για να βοηθά τους χειριστές να εκτελούν την αποστολή επιτήρησής τους σε κάθε σημαντική στιγμή», δήλωσε η Αν Ναπολί, διευθύντρια του τμήματος ηλεκτρονικού πολέμου επικοινωνιών της Thales.

Το ALTESSE-H προσφέρει λειτουργικά οφέλη, όπως ταχύτερους χρόνους απόκρισης και δυνατότητα λήψης μικρότερων σημάτων σε μεγαλύτερη εμβέλεια καθώς και την συλλογή δεδομένων.

Η ALTESSE-H έχει ήδη επιλεγεί από τη Γαλλική Υπηρεσία Προμηθειών Άμυνας (DGA) για να εξοπλίσει τις πέντε φρεγάτες μεσαίου μεγέθους FTI του Γαλλικού Ναυτικού.

Όπως βλέπετε τις δυνατότητες των γαλλικών πλοίων πιστεύετε ότι θα έχουν πρόβλημα με τα Bayraktar;

Να σημειωθεί πως τα γαλλικά πλοία συνεργάζονται και με τα Rafale, παίρνοντας και δίνοντας εικόνα σε πραγματικό χρόνο.

Την ίδια ώρα, να θυμίσουμε πως οι γαλλικες φρεγάτες με το CAPTAS-4 (Combined Active and Passive Towed Array Sonar) έχουν βραβευτεί από τους Αμερικανούς για τις ανθυποβρυχιακές τους δυνατότητες.

Επίσης πιστεύτε ότι πραγματικά θα έχουν πρόβλημα με τα τουρκικά υποβρύχια τύπου 214 όταν αυτά θα βγουν στο Αιγαίο ή την Ανατολική Μεσόγειο;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.