Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μονεμβασιά: Η στιγμή που αστυνομικοί ακινητοποιούν τον 52χρονο που σκόρπισε τον θάνατο

Σοκ έχει προκαλέσει το περιστατικό στην Μονεμβασιά όπου ένας οδηγός παρέσυρε ηθελημένα στον θάνατο με το αυτοκίνητό του δύο ανθρώπους. Ο 52...









Σοκ έχει προκαλέσει το περιστατικό στην Μονεμβασιά όπου ένας οδηγός παρέσυρε ηθελημένα στον θάνατο με το αυτοκίνητό του δύο ανθρώπους.

Ο 52χρονος παρέσυρε πρώτα τον έναν άνδρα και επέστρεψε στην συνέχεια για να σκοτώσει και τον άλλο.

Η φωτογραφία που παρουσίασε ο Alpha είναι μόλις λίγα λεπτά από το τρομερό περιστατικό. Αστυνομικοί έχουν ακινητοποιήσει τον 52χρονο που σκόρπισε τον θάνατο το περασμένο Σάββατο και τον συλλαμβάνουν.

Το ένα από τα δύο θύματα ήταν τραγουδιστής και η κόρη του συγκλόνισε με όσα είπε στο T-live για τον αιφνίδιο και άδικο χαμό του.

«Ήταν πολύ καλός άνθρωπος και δεν του άξιζε να φύγει με αυτόν τον τρόπο. Δεν το λέω επειδή είμαι κόρη του, είναι γεγονός. Ήταν πολύ άδικο. Αγαπούσε πολύ το τραγούδι, ήταν τραγουδιστής και μέχρι τώρα ασχολούνταν. Τι να πω… Έφυγε ένας καλός άνθρωπος. Τι διένεξη να είχε; Με κανέναν δεν είχε τίποτα. Ήταν ένας αγαθός ανθρωπάκος.

Με ενημέρωσε ο αδελφός του και θείος μου. Είχα μιλήσει 20 λεπτά πιο πριν μαζί του. Μου είπε ότι δε μπορεί να μου μιλήσει γιατί έγινε αυτό κι αυτό. Είναι απανωτά τα σοκ. Είναι το σοκ της απώλειας, αλλά και το σοκ του πώς έγινε. Εκείνη την ώρα που με πήρε, ήταν σε εξέλιξη. Τα άκουσα από το τηλέφωνο. Τον είχε παρασύρει και δεν ξέραμε που τον έχει πάει. Έτρωγε με τον αδελφό του στην πλατεία και πήγαινε στο σπίτι με έναν φίλο του. Ήταν κοντά στο σπίτι. Μπορεί να ήταν σταματημένο το μηχανάκι.

Στο τελευταίο τηλέφωνο μου έλεγε οικογενειακά. Μου έρχονται στο μυαλό όλα από εκείνον…»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.