Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Ουκρανοί κατάφεραν να διαλύσουν το πιο εξελιγμένο ρωσικό τανκ των 4 εκατ. – Βίντεο από drone τη στιγμή της επίθεσης

Ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ουκρανικός στρατός έδειξε την καταστροφή ορισμένων αρμάτων μάχης. Ένα από τα κατεστραμμένα τανκ πιστ...


Ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ουκρανικός στρατός έδειξε την καταστροφή ορισμένων αρμάτων μάχης. Ένα από τα κατεστραμμένα τανκ πιστεύεται ότι είναι ένα εξαιρετικά προηγμένο ρωσικό T-90M. Εκτός από τα τανκ, το βίντεο έδειξε την έκρηξη ενός θερμοβαρικού πυραυλικού συστήματος. Υποστηρίζεται ότι αυτό είναι το πρώτο ρωσικό T-90M που καταστρέφεται στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η θωράκιση του T-90M έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εκρήγνυται όταν χτυπηθεί, μειώνοντας τη διεισδυτική ισχύ εισερχόμενων πυρών.

Το άρμα προστατεύεται επίσης με ένα αυτοματοποιημένο σύστημα άμυνας το οποίο εκτοξεύει χειροβομβίδες καπνού όταν «χρωματίζεται» από μια ακτίνα λέιζερ που χρησιμοποιεί ένας εισερχόμενος πύραυλος.

Ωστόσο, ο ουκρανικός στρατός έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από drone με βομβαριδσμούς σε ρωσική τεθωρακισμένη μονάδα, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα την καταστροφή του άρματος αξίας 4 εκατομμυρίων, καθώς και ενός θερμοβαρικού συστήματος πολλαπλών πυραύλων.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.