Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ήταν Γιός Αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού! Συγκλονίζει η γιαγιά του 14χρονου που αυτοκτόνησε

Ασφυκτικός ήταν ο θάνατος του μαθητή που βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιό του, στα Κάτω Πατήσια. Οι αστυνομικοί προσπαθούν μέσα από καταθέσ...







Ασφυκτικός ήταν ο θάνατος του μαθητή που βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιό του, στα Κάτω Πατήσια. Οι αστυνομικοί προσπαθούν μέσα από καταθέσεις, αλλά και από τα αρχεία του κινητού τηλεφώνου του θύματος να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη.

Η γιαγιά του άτυχου μαθητή -που ήταν γιός Αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού-συγκλονίζει μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκo Χατζηνικολάου: «Να είναι όλα τα παιδιά του κόσμου γερά και σιδερένια και να μην τύχει σε κανέναν άνθρωπο τέτοιο περιστατικό, μα σε κανέναν. Αλλά η εξέλιξη είναι αυτή. Να βοηθήσει, λοιπόν, ο κάθε υπεύθυνος που είναι στη θέση του, γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι στις θέσεις που είναι. Για να σωθούν τα παιδιά του κόσμου πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές.

Το σχολείο είναι σχολείο. Εσείς κι εγώ, μεγαλύτεροι, είχαμε στα σχολεία που πηγαίναμε κινητά; Να το έχουν το κινητό γιατί είναι εργαλείο και για το παιδί και για τον γονιό, γιατί είναι εργαζόμενος ο γονιός, να είναι ελεγχόμενο όμως».

Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του ήταν ασφυκτικός. “Με ζώνη έφτιαξε τον βρόχο και τον έδεσε από το σίδερο του κρεβατιού τύπου κουκέτα. Ασφυκτικός θάνατος. Πέντε με επτά λεπτά διήρκεσε η διαδικασία μέχρι να επέλθει το μοιραίο”, είπε ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.