Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι τούρκοι βομβαρδίζουν και σκοτώνουν παιδάκια...!!! Δύο 10χρονα νεκρά στο Ιρακινό Κουρδιστάν...

Δύο παιδιά σκοτώθηκαν στο χωριό Ζέουα της επαρχίας Ντουχόκ, στο ιρακινό Κουρδιστάν, την Πέμπτη μετά από συγκρούσεις μεταξύ του Εργατικού Κό...






Δύο παιδιά σκοτώθηκαν στο χωριό Ζέουα της επαρχίας Ντουχόκ, στο ιρακινό Κουρδιστάν, την Πέμπτη μετά από συγκρούσεις μεταξύ του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) και του τουρκικού στρατού, σύμφωνα με πηγές, μεταδίδει το Rudaw.

Ο Μπιρκί Ομάρ, μουχτάρης (αρχηγός) του χωριού, είπε στον Χουνάρ Ρασίντ του Rudaw ότι άνθρωποι από κοντινές περιοχές έκαναν πικ-νικ στο χωριό και έγιναν στόχος βομβών.

«Από όσο γνωρίζουμε, το PKK στο βουνό Μετίνα στόχευσε την τουρκική στρατιωτική βάση με τρεις βόμβες.

»Στη συνέχεια, η Τουρκία βομβάρδισε τις οικογένειές μας, σκοτώνοντας δύο άτομα, ηλικίας 10 ετών, και τραυματίζοντας έναν άλλο», είπε ο αξιωματούχος.

Ένας μάρτυρας, του οποίου το χέρι ήταν βαμμένο με το αίμα ενός από τα νεκρά παιδιά, είπε στο Rudaw ότι είχαν αφήσει όλα τα πράγματά τους στην περιοχή του περιστατικού.

Η Γενική Διεύθυνση Αντιτρομοκρατίας (CTD) της Περιφέρειας Κουρδιστάν δήλωσε αργότερα ότι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν στο περιστατικό, κατηγορώντας το PKK.

Ο Βαρσίν Σαμάν, δήμαρχος του Αμεντί, δήλωσε στο Rudaw αργά την Πέμπτη ότι τα παιδιά σκοτώθηκαν από το PKK.

Το Rojnews που συνδέεται με το PKK ανέφερε επίσης το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι τα δύο παιδιά σκοτώθηκαν από τον τουρκικό στρατό.

Ούτε η Τουρκία ούτε το PKK έχουν σχολιάσει τη φονική επίθεση.

Η Τουρκία βομβαρδίζει τακτικά τις θέσεις του PKK στην περιοχή του Κουρδιστάν.

Ξεκίνησε μια νέα επίθεση εναντίον της ομάδας στην επαρχία Ντουχόκ τον Απρίλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.