Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σκαλούμπακας: Αυτούς μου προτείνει το twitter από τη Ρωσική Πρεσβεία να «ακολουθώ»...

Σήμερα το πρωί έκανα follow την Ρωσική Πρεσβεία στην Ελλάδα και δείτε το τουιτερ τι μου πρότεινε να ακολουθήσω επίσης, αν θέλω, ...


Σήμερα το πρωί έκανα follow την Ρωσική Πρεσβεία στην Ελλάδα και δείτε το τουιτερ τι μου πρότεινε να ακολουθήσω επίσης, αν θέλω, μεταξυ των ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ της!

Σας παραπέμπω και το πινακακι το οποίο εχω συντάξει για να καταλαβετε ποσο δίκιο εχω, όταν σας προειδοποιώ εδώ και 20 μέρες για τους ΡΩΣΟΔΟΥΛΟΥΣ που ζουν ανάμεσα μας!

Χρήστος Παν. Σκαλουμπακας


Και η ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ των ΡΩΣΟΦΙΛΩΝ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, συνεχίζει την σλαυοκομμουνιστική, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗ προπαγάνδα της! Τέτοιος θαυμασμός για τον ΠΟΥΤΙΝ και τον ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ, εις βάρος του Πρωθυπουργού, της Ελληνικής Κυβερνήσεως και του ΔΥΤΙΚΟΥ προσανατολισμού της Ελλάδος δεν έχει ξαναγίνει, εδώ και 70 χρόνια που η Ελλάς είναι στο ΝΑΤΟ (και δικαίως):

Ιωάννης Μάζης (στρατ. αναλυτής).
Γιωργος Φίλης (στρατ. αναλυτής).
Νίκος Ταμουρίδης (στρατηγός ε.α.),
Ιωάννης Μπαλτζώης (στρατηγός ε.α.),
Λάμπρος Τζούμης (στρατηγός ε.α.),
Ιπποκράτης Δασκαλάκης (στρατηγός ε.α.),
Κων/νος Ιατρίδης (πτέραρχος ε.α.),
Κων/νος Γρίβας (αξ/κος ε.α., καθηγητής Γεωπολιτικής και Σύγχρονων Στρατιωτικών Τεχνολογιών),
Σάββας & Σταύρος Καλεντερίδης (αντ/χης ε.α. & υιός),
Στέφανος Καραβίδας (επισμηναγός ε.α.)
... και άλλοι απόστρατοι, Ρωσόδουλα φυντάνια!

Οι δημοσιογράφοι: Μάκης Τριανταφυλλοπουλος, Πάρις Καρβουνόπουλος, Άκης Παυλόπουλος, Δημ. Λιάτσος, Θαν. Αυγερινός και λοιποί κομμουνιστές...

Επίσης, κανάλια στο youtube, τα οποία χειραγωγούν μεγάλο μέρος της Ελληνικής νεολαίας, οπως το "Αγωγη", το οποίο ανήκει σε έναν ΟΥΚά ονόματι Μάριος, ο οποίος μέχρι πριν μερικά χρόνια ασχολούνταν με φυσική αγωγή και τώρα, με 150.000 εγγεγραμμένους στο καναλι του, την εχει δει "ΕΙΔΙΚΟΣ" στην ΡΩΣΟΛΑΓΝΙΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ υπέρ του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ, με θεάσεις άνω των 400.000 στα βιντεάκια του, όπως επίσης και το ομώνυμο κανάλι του "Terry Hatziieremias", θιασώτη του ΡΩΣΟΔΟΥΛΟΥ Κασιδιάρη.

Οι Πουτινικοί χωρίζονται σε 3 κατηγορίες που έχουν χαρακτηριστικό τον αντιαμερικανισμό για διάφορους λόγους γι αυτό κσι το κύριο επιχείρημα σαν απάντηση στις δημοσιεύσεις για την Ουκρανία είναι "Ναι αλλά οι Αμερικανοί κλπ κλπ...".

Δεν είναι καν απάντηση σε ερώτημα, είναι επέμβαση σε κάθε σχόλιο που θεωρούν οτι πρέπει να επέμβουν για να προστατεύσουν τον Πούτιν και τους Ρώσους. Πρώτα όμως τον Πούτιν.
Ο αντιαμερικανισμός είναι πια ενδημικός σε αυτές τις 3 κατηγορίες και συμπεριλαμβάνει απόλυτα και όλους τους Ελληνοαμερικανούς.

Που οφείλεται αυτός ο αντιαμερικανισμός? Στην παλιά διαπίστωση της σοφίας του Ελληνικού λαού που ισχύει και εδώ:

“Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου”.

Πολλοί βλέπουν τους Αμερικανούς μέσα από ένα σύμπλεγμα κατωτερότητας που γίνεται προσπάθεια εξαλείψεως με ένα αντίστοιχο ψευτοσύμπλεγμα ανωτερότητας.

Πάμε λοιπόν:

1η Κατηγορία, οι αριστεροί οι οποίοι λένε μεν οτι ο Πούτιν δεν είναι κομμουνιστής αλλά από κεκτημένη ταχύτητα θεωρούν και έχουν την ελπίδα οτι ίσως και να είναι αφού δεν έχουν που αλλού να στραφούν στον κόσμο.

2η κατηγορία, οι "δεξιόφρονες" τύπου Βελόπουλου και Κασιδιάρη. Εδώ συναντώνται τα μεγάλα πνεύματα. Το όραμα? Το "ξανθό γένος" που θα μας δώσει την Κωνσταντινούπολη!

3η κατηγορία, οι θρησκόληπτοι "Χριστιανοί Ορθόδοξοι" που για κάποιον απροσδιόριστο λόγο πλησιάζουν στην αγιοποίηση του Πούτιν που θα φέρει στον κόσμο την ηθική τάξη.

Υπάρχουν πάντα και μερικές υποκατηγορίες με θεωρίες όπως εναντίον των εμβολίων κλπ.

Χρήστος Παν. Σκαλουμπακας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.