Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Τα φαρμακευτικά σκευάσματα που βρέθηκαν στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου – Στο «μικροσκόπιο» και η smart tv

Kαταιγιστικές είναι 0ι εξελίξεις στο θρίλερ με την Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. ...







Kαταιγιστικές είναι 0ι εξελίξεις στο θρίλερ με την Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Η αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 50 ηρεμιστικά χάπια.

Επίσης, κατασχέθηκαν ένα λάπτοπ, ένα τάμπλετ, κινητά, μια smart tv, έγγραφα, καθώς και ζωγραφιές που αποδίδονται στην Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, στην smart tv που συνδέεται με το ίντερνετ, βρέθηκε μεγάλος όγκος αποθηκευμένων δεδομένων. Σημειώνεται ότι στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. μπορεί να γίνει ανάκτηση δεδομένων σε βάθος χρόνου, ακόμη και αν κάποιος τα έχει σβήσει.

Οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων πήραν μαζί τους και το κλουβί με το καναρίνι που υπήρχε στο σπίτι. Κάποιοι υπέθεσαν ότι κατασχέθηκε ως πειστήριο, ωστόσο φαίνεται πως οι αστυνομικοί πήραν το πτηνό προκειμένου να μην πεθάνει στο άδειο σπίτι, αφού δεν υπάρχει κανείς για να το φροντίζει.


Όπως μετέφερε η οικογένειά της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ιστοσελίδα pelop.gr, τόσο το κλουβί με το πουλάκι, όσο και η τσάντα με ρούχα που κατέγραφησαν από τις τηλεοπτικές κάμερες να μεταφέρονται σε όχημα της Ασφάλειας δεν συγκαταλέγονται στα προς διερεύνηση ευρήματα, αλλά πρόκειται για αντικείμενα που ζήτησε και πήρε στο σπίτι της η αδελφής της 33χρονη Δήμητρα Πισπιρίγκου. Είναι ρούχα που είχε μεταφέρει η ίδια στο σπίτι της 33χρονης κατά τις ημέρες παραμονής της εκεί. Το πτηνό μεταφέρθηκε από τον χώρο, προκειμένου να διασφαλιστεί η διαβίωση του καθώς το σπίτι μετά “σφραγίστηκε”. Κατ’ επέκταση η οποιαδήποτε παρερμηνεία για ταύτιση των ευρημάτων με την υπό εξέλιξη έρευνα, θεωρείται από την οικογένεια, άστοχη.

«Το ένα είναι αγχολυτικό, και το άλλο χρησιμοποιείται για την αϋπνία. Για τις δύο ουσίες που βρέθηκαν, το ένα είναι το σιρκαντίν και χρησιμοποιείται για τον ύπνο, είναι ένα ήπιο φάρμακο, είναι και μία ουσία που την παράγει ο οργανισμός, και ιδιαίτερα την χρησιμοποιούμε στους ηλικιωμένους. Το άλλο φάρμακο είναι ένα εξαιρετικό αντικαταθλιπτικό φάρμακο και βρίσκεται στην συνταγογράφηση των ψυχολόγων», είπε ο Αναστάσιος Σπαντιδέας στο MEGA για τα συγκεκριμένα χάπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.