Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κατερινόπουλος: Η Πισπιρίγκου δεν ήταν τόσο χαζή ώστε να αγοράσει έτσι κεταμίνη από το internet...

   Δε θα βρεθεί η "διαδρομή" της κεταμίνης από την έρευνα σε υπολογιστές και τάμπλετ Την εκτίμησή του ότι δεν θα βρεθεί η «δ...

  








Δε θα βρεθεί η "διαδρομή" της κεταμίνης από την έρευνα σε υπολογιστές και τάμπλετ

Την εκτίμησή του ότι δεν θα βρεθεί η «διαδρομή» της κεταμίνης από την έρευνα σε υπολογιστές και τάμπλετ της Ρούλας Πισπιρίγκου, εξέφρασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, εξέφρασε την άποψη ότι δεν θα βρεθεί κανένα ίχνος της κεταμίνης σε τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Πιστεύω ότι δεν θα προκύψει μέσα από την έρευνα σε υπολογιστές, τάμπλετ κλπ. η διαδικασία αγοράς της κεταμίνης. Δεν ήταν τόσο χαζή να αγοράσει κεταμίνη από εκεί», τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος, επισημαίνοντας ότι «έχω πει κατ΄επανάληψη ότι η κεταμίνη χρησιμοποιείται από πάρα πολλούς ασθενείς-χρήστες ως υποκατάστατο στις διάφορες πιάτσες ναρκωτικών. Άνετα κάποιος θα μπορούσε να προμηθευτεί την ουσία από κάποιο στέκι ναρκωμανών της Πάτρας. Δεν είναι απαραίτητο ότι πήγε η ίδια η Ρούλα. Θα μπορούσε να πάει οποιοδήποτε άλλος δικός της, φίλος, γνωστός κλπ.».

Μάλιστα, προέτρεψε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για την κεταμίνη να πάει να το καταθέσει και να μην σκεφτεί ότι θα βρεθεί μπλεγμένος στην υπόθεση. «Οποιοσδήποτε έδωσε αυτή την κεταμίνη σε οποιοδήποτε πρόσωπο που υποψιάζεται ότι μπορεί να έχει σχέση, να πάει να το καταθέσει, να μην φοβάται τη σύλληψη. Προφανώς δεν ήξερε ότι θα χορηγηθεί σε παιδί», τόνισε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.