Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κατερινόπουλος για θάνατο τριών παιδιών στην Πάτρα: H σύλληψη Πισπιρίγκου θα αποδειχθεί σταγόνα στον ωκεανό

Σε νέα ανάρτηση προχώρησε ο ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος σχετικά με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Συ...









Σε νέα ανάρτηση προχώρησε ο ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος σχετικά με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, ο ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος με νέα του ανάρτηση, σχετικά με τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, ως ύποπτη για το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, τόνισε ότι, δεν έχει ελεγχθεί σε βάθος η υπόθεση και ότι υπάρχουν ακόμη αρκετά πράγματα που θα αποκαλυφθούν εν καιρώ.

Πάτρα: Ο Κατερινόπουλος αναφέρει ότι θα «ανοίξουν» και άλλα στόματα για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ανέφερε συγκεκριμένα μέσω του twitter του, ότι «εκτιμώ ότι η σύλληψη της Ρ. θα αποδειχθεί σταγόνα στον Ωκεανό. Κοντός ψαλμός Αλληλούια».

Με αυτόν τον τρόπο ο ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφέρει εμμέσως πλην σαφώς, ότι θα «ανοίξουν» και άλλα στόματα και θα βγουν στο φως και άλλα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Πάτρα: Νέα στοιχεία για το θάνατο των τριών παιδιών -Εντοπίστηκε δεύτερη ουσία στην Τζωρτζίνα

Μία δεύτερη ουσία βρέθηκε στον οργανισμό της άτυχης Τζωρτζίνας, ενός εκ των παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, οι ουσίες που βρέθηκαν στην 9χρονη Τζωρτζίνα είναι οι Midazolam, nordazepam, clobazam και norclobazam. Πρόκειται για βενζοδιαζεπίνες. Πρόκειται για ουσίες με αγχολυτικές και μυοχαλαρωτικές ιδιότητες. Η χρήση γίνεται υπό ιατρική παρακολούθηση καθώς σε μεγάλες ποσότητες προκαλούν έντονη δυσφορία.

Σημειώνεται μάλιστα πως οι ουσίες αυτές δεν ήταν μέρος της φαρμακευτικής αγωγής που χορηγούσαν οι γιατροί στην 9χρονη Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Παίδων.

Ωστόσο, έγγραφο από το νοσοκομείο με τα φάρμακα που της χορηγούσαν οι νοσηλευτές δείχνει πως οι γιατροί δεν χορηγούσαν αναισθητικές ουσίες στο παιδί. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι είχε δημιουργηθεί ένα τοξικό κοκτέιλ στον οργανισμό του παιδιού, κάτι που δείχνει και το μέγεθος της φρίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.