Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μία ανάσα από την κατεχόμενη Μικρά Ασία τα ισραηλινά drone της Ελλάδας – Η αντεπίθεση των Heron

Και ενώ η τουρκική προκλητικότητα έχει πιάσει κόκκινο με εκατοντάδες παραβιάσεις στο Αιγαίο τα ισραηλινά drone Ηeron της Ελλάδας έκαναν την...









Και ενώ η τουρκική προκλητικότητα έχει πιάσει κόκκινο με εκατοντάδες παραβιάσεις στο Αιγαίο τα ισραηλινά drone Ηeron της Ελλάδας έκαναν την εμφάνισή τους κοντά στα παράλια της Τουρκίας στο Αιγαίο και στον Έβρο.

Ένα ελληνικό Heron πέταξε στην Χίο ενώ άλλο ένα, λίγες ώρες νωρίτερα, εμφανίστηκε κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.



«Το μη επανδρωμένο εναέριο όχημα κλάσης Heron TP MALE (μεσαίο υψόμετρο μεγάλης εμβέλειας) της IAI είναι εξοπλισμένο με επιχειρησιακές πλατφόρμες ημέρας και νύχτας, ραντάρ θαλάσσιας περιπολίας και δορυφορικές επικοινωνίες. Προσφέρει διευρυμένες επιχειρησιακές δυνατότητες σε μια μεγάλη ποικιλία σεναρίων, όπως θαλάσσια περιπολία, προστασία θαλάσσιων και χερσαίων συνόρων, έρευνα και διάσωση, διαχείριση καταστροφών και άλλα. Η εμβέλεια των συστημάτων Heron περιορίζεται στα 1.000 km», ανέφερε το τουρκικό αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com, μόλις έγινε γνωστή η συμφωνία Ελλάδας – Ισραήλ για την ενοικίαση δύο ισραηλινών Heron από την Ελλάδα για τρία χρόνια.

Σύμφωνα με τους Τούρκους η Ελλάδα «συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ για την απόκτηση των ισραηλινής κατασκευής Heron και των αμερικανικής κατασκευής UAV MQ-9, καθώς προσπαθεί να βελτιώσει τη δική της άμυνα έναντι ένοπλων και άοπλων μη επανδρωμένων αεροσκαφών (SİHA-UAV ) που αναπτύχθηκαν από την Τουρκία».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.