Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θαυμάστε τους...!!! «Οι Ρώσοι κατακτητές έστησαν άγαλμα του Λένιν στην περιοχή της Ουκρανικής Χερσώνας»

Στην πόλη Χενίτσεσκ που καταλήφθηκε από τον ρωσικό στρατό στην περιοχή της Χερσώνας, οι συνεργάτες (των Ρώσων) έστησαν άγαλμα του Ρώσου επα...







Στην πόλη Χενίτσεσκ που καταλήφθηκε από τον ρωσικό στρατό στην περιοχή της Χερσώνας, οι συνεργάτες (των Ρώσων) έστησαν άγαλμα του Ρώσου επαναστάτη Βολοντίμιρ Λένιν, γράφει ουκρανικό δημοσίευμα.

Το δημοσίευμα επικαλείται ανάρτηση του Γκενάντι Μαλιούκοφ στο Facebook, ο οποίος γράφει «Ένα μνημείο του Ίλιτς έχει στηθεί».

Η φωτογραφία δείχνει επίσης, μία ρωσική σημαία και μία σοβιετική πάνω από το διοικητικό κτίριο.

Όπως σημειώνεται, «οι κατακτητές στην περιοχή της Χερσώνας συνεχίζουν τα πειράματά τους με τη ‘επιστροφή στο παρελθόν’, με κόκκινες σημαίες και μνημεία της σοβιετικής εποχής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο ίδιο βάθρο παλαιότερα δεν ήταν το άγαλμα του Λένιν, αλλά ενός άλλου που οι κάτοικοι το είχαν καταστρέψει.

Τονίζεται ότι όλα αυτά συμβαίνουν με φόντο «την όξυνση της ανθρωπιστικής κρίσης από τους εισβολείς, τη βάναυση καταστολή της διαφωνίας και την εκδήλωση πολιτικής θέσης».

Στις 24 Φεβρουαρίου, ο δήμαρχος της Χενίτσεσκ, Ολεξάντρ Τουπούλοφ ανακοίνωσε ότι η πόλη είχε καταληφθεί από τα ρωσικά στρατεύματα.

Στις 28 Μαρτίου έγινε γνωστό ότι στο προσωρινά κατεχόμενο Χένιτσεσκ, οι Ρώσοι άρχισαν να εκδίδουν «συντάξεις» σε ρωσικά ρούβλια.

pravda.com.ua
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.