Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ελληνικό υποβρύχιο αναδύθηκε ξαφνικά στην Κρήτη - Ο λόγος... απίστευτος και συγκινητικός...

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι έκαναν τη βόλτα τους στον παραλιακό της Παλαιόχωρας το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς λίγο πιο βαθιά από το...







Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι έκαναν τη βόλτα τους στον παραλιακό της Παλαιόχωρας το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς λίγο πιο βαθιά από το σημείο που δένει το πλοίο της γραμμής αναδύθηκε ένα… υποβρύχιο.

Στο σημείο έσπευσε το σκάφος του Λιμενικού που βρίσκεται μόνιμα στην Παλαιόχωρα, πήρε ένα άτομο από το υποβρύχιο και κατευθύνθηκε προς το λιμάνι όπου και το αποβίβασε.

Πίσω όμως από την ανάδυση του υποβρυχίου βρίσκεται μία ανθρώπινη ιστορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Parakritika.gr, μέλος του πληρώματος του υποβρυχίου του Πολεμικού μας Ναυτικού έμαθε ότι στενό συγγενικό του πρόσωπο έφυγε από τη ζωή και θέλησε να είναι παρών στην κηδεία του.

Προς τιμήν του, ο Κυβερνήτης του υποβρυχίου αποφάσισε να φέρει το παλικάρι στα νότια της Κρήτης, προκειμένου να πάει στην εξόδιο ακολουθία.

Το πλοίο του Λιμενικού έσπευσε και τον πήρε για να τον βγάλει στην ακτή και από εκεί να κατευθυνθεί για το στερνό αντίο στο αγαπημένο του πρόσωπο.

Αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στον Κυβερνήτη του υποβρυχίου για την απόφασή του. Τα ίδια μπράβο αξίζουν και στο Λιμενικό που έσπευσε να συνδράμει για να μεταφερθεί ο άνθρωπος στην ακτή.

Αυτό είναι το κοινωνικό, το ανθρώπινο πρόσωπο του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού! Μπράβο…



ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.