Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Ο Μάνος Δασκαλάκης έδερνε την Ρούλα – Τι μου είπε η αδελφή μου για την κεταμίνη

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου στέκεται στο πλευρό της αδελφής της, Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, σε μια ...









Η Δήμητρα Πισπιρίγκου στέκεται στο πλευρό της αδελφής της, Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, σε μια υπόθεση που έχει συνταράξει την Πάτρα και όχι μόνο. Την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα από τις έρευνες και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη που πέθαναν, της Μαλένας και της Ίριδας.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» υπεραμύνθηκε της αθωότητας της αδελφής της, ενώ αναφέρθηκε στον Μάνο Δασκαλάκη, υποστηρίζοντας ότι χτυπούσε την Ρούλα.

Νωρίτερα, στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» μίλησε και η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία «κάρφωσε» τον πατέρα των παιδιών της πως χύνει «κροκοδείλια δάκρυα» και πως επιδιώκει να φανεί ως «άγιος».

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θεωρεί ότι ο Μάνος έχει κάποια σχέση με τον θάνατο των παιδιών, απάντησε ότι «δεν πιστεύω πως το έχει κάνει και ο Μάνος, μέσα μου δεν το πιστεύω, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρη για αυτόν τον άνθρωπο, είναι ένας χαρακτήρας αλλοπρόσαλλος. Μήνυμα του Μάνου: «έχω μετανιώσει ειλικρινά για το χτεσινό και ήταν πάνω στα νεύρα μου» και του απαντάω εγώ «αν είχες νεύρα να κοπάναγες το κεφάλι σου στον τοίχο». Την πλακώνει στο ξύλο».

Σε ερώτηση εάν χτυπούσε την Ρούλα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου απάντησε καταφατικά και είπε: «εγώ κάνω έρευνα για κάποια άλλα πράγματα, σχετικά με το παιδί, όπως για την ουσία κι όλα αυτά, πώς βρέθηκε, τι μπορεί να έχει γίνει…».

Στο εάν αποκλείει να έχει βάλει η Ρούλα την κεταμίνη στο σώμα της Τζωρτζίνας, η αδελφή της τόνισε ότι «για να είμαι ξεκάθαρη απέναντί σου, την ρώτησα. Της λέω «εάν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα, μην με εκθέσεις, μην με καταστρέψεις κι εμένα. Πες το μου, να σταματήσω να ψάχνω» και μου είπε «ψάχνε, από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Σε ερώτηση εάν υπάρχει ενδεχόμενο να της λέει ψέματα, η Δήμητρα είπε «την ξέρω την Ρούλα, δεν την δεν την έμαθα χτες τη Ρούλα. Όταν κοιτάς έναν άνθρωπο που τον ζεις 25 χρόνια, κάθε μέρα, μέσα στα μάτια και έναν άνθρωπο που είναι δυναμικός… τον βλέπεις να είναι σαν κουτάβι και σου λέει «βοήθησέ με, δεν έχω κάνει τίποτα», δεν το αμφισβητείς».

Ο δημοσιογράφος την ξαναρώτησε εάν πιστεύει πως ο Μάνος έχει κάποια εμπλοκή στον θάνατο των παιδιών και η Δήμητρα είπε «όχι», ενώ σε ερώτηση εάν ο Μάνος πιστεύει το ίδιο για την Ρούλα, η Δήμητρα είπε «έτσι μας έλεγε μέχρι χθες το βράδυ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.